Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
6
7
8
10
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[22-09-2019]Verslag B-groep.

Een goede opkomst voor een B groep, redenen was o.a. dat  voor de A groep maar 2 personen ervoor aanwezig waren.  En het mooie weer.

Voor vertrek, vandaag de Hamert tocht, nog enkele punten van de route door genomen zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan.

De eerste 10 kilometer  deed Harry het kapten werk, dit omdat de GPS van Toon de satellieten niet kon vinden.  Op de Oude Kerkbaan, Milheeze, kreeg Hans een klapband.

Gelukkig voor Toon, kon hij zijn GPS repareren. Hans had de pech dat er een scheurtje in zijn buitenband was ontstaan.  Gelukkig onze mobiele servicewagen van Harry had een reserve buitenband bij. 

Via diversen dorpen arriveerde we bij de veerdienst Vierlingsbeek – Bergen om de Maas over te varen. Hier deden enkele wat kledingstukken uit, het zonnetje gaf voldoende warmte. 

Na Nieuw – Bergen hadden we een lang stuk van 15 km met een stevig tegen windje. Door wat vlugger door te draaien hielden we toch een mooi tempo aan. 

Na 62 km, bij Broekhuizen, mochten we weer een keer met de veerdienst mee om zo de Maas weer te passeren.  In  Broekhuizen moesten we een stuk van de route af om bij ons pauzeplaats te komen.

Bij Bleu Berrie Hill,  een leuk theehuisje, met een plantage  blauwe bessen.

Sommigen maakten hier gebruik van om een lekkere bessen vlaai met slagroom te nuttigen. 

Na deze gezellige rust moesten we nog 35 km afleggen voordat we weer in Deurne waren. Door en lekke band en twee keer met de veerdienst waren we wat later terug dan gewoonlijk. Dit maakte de tocht niet minder leuk.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race