Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
6
7
8
10
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[06-10-2019]Verslag B-groep.

Vandaag geen A – of E groep op pad geweest, tenminste niemand gezien.

Tegen 07.45 uur zaten 4 personen klaar voor de Schutters weg tocht, volgens de aanwezige specialist(en) zou het zeker tot 10.00 uur droog blijven.

Zolang het maar droog blijft tot na de koffiepauze. Met volle moed vertrokken de 4 personen met een grijze lucht boven zich 

Het ging voortvarend, stukken met wind mee en stukken met een beetje tegen wind. Toen we ten oosten van Milheeze waren, richting Vredepeel, ontvingen we de eerste druppels.

Op de Peeldijk, ter hoogte van de visvijver, regende het zoveel dat we onze regenjacks maar eens aan zouden doen. De lucht was inmiddels nog grijzer geworden.

Ondertussen ontstond de vraag of we wel met deze regen de tocht verder af moesten maken. Zonder een goed besluit te nemen gingen we verder.. 

Voor de Hazenhutsedijk zie de Kapten we gaan linksaf, we brengen John via Milheeze naar huis en fietsen door naar Deurne.

Iets na 09.00 uur arriveerde we weer bij Cratos. Het droge stoepje bij de ingang verraden dat er een E ganger was geweest. Er stond een nat bandenspoor afgedrukt.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race