Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
7
8
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[08-03-2020]Verslag B-groep.

Vandaag de Hooidonk tocht met een lengte van 67 km. De Hooidonk tocht was zowel voor de A – als B  groep een nieuwe tocht, de E groep heft deze al vaker gefietst.

Een tocht gemaakt door Ruud die hier en daar wat aan gepast is. Om 09.00 uur vertrokken zowel de A – als B groep, de A met 6 personen en de B vertrok met 14 personen. Eentje sloot aan op de Brouwhuisweg.

De wind was vandaag letterlijk en figuurlijk aanwezig, met een zeer rustig tempo begonnen we aan onze tocht. Gelukkig hielden we het droog vandaag met alleen maar grijze lucht. 

Omdat we in het begin regelmatig tegenwind hadden draaide we eerder door, met de wind mee mochten de koptrekkers langer aan blijven.

Bij de passage van de 30 km hadden we over een lengte van 900 mtr gravel die er goed bijlage op een paar waterkuiltjes na. 

Nadat we ruim over de helft van de tocht waren was het moeilijk om een plekje te vinden dat we uit de wind konden gaan staan. Na 45 km, langs het Wilhelmina kanaal ter hoogte van Aarle-Rixtel, lag een mooie hoge zandwal. Hier een korte pauze gehouden en maar weer verder. Stilstaan was het te fris voor.

De laatste 15 km wat rustiger aan gedaan onder het motto samen uit, samen thuis.

De A groep zat inmiddels al lekker aan de koffie die met een hoger gemiddelde een kwartiertje eerder binnen waren. 

De E groep vandaag met 5 personen op pad geweest voor de tocht De Hel van Nuenen, deze had een lengte van 58 km.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race