Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[09-08-2020]Verslag B-groep.

De B groep vertrok om 07.45 uur met 5 leden en een gastrijder. In Beek en Donk zat het 6de lid te wachten op een bankje. Was in eerste instantie een stuk met de drie van de A groep mee gegaan maar het tempo was iets te hoog voor hem. De Geelderse tocht heeft zijn naam te danken aan een natuurgebied tussen Liempde – Boxtel en Schijndel.

Het gebied maakt deel uit van het nationaal Landschap Het Groene Woud.

We mochten niet te hard fietsen anders waren we te vroeg bij onze pauzeplaats in Liempde. Hier hadden we een afspraak gemaakt dat we om 09.30 uur op de koffie zouden komen.

Ieder hield zich goed aan het tempo wat ook zeer aangenaam was met deze temperaturen.

 

Paar minuten na 09.30 uur arriveerde we bij Het Wapen van Liempde waar inmiddels de drie A gasten net aan de koffie zaten. Bij het opnemen van onze bestelling bedankte we de ober dat deze speciaal voor ons eerder was open gegaan.

Genietend van de koffie arriveerde ons 7de lid die het verslapen was en ons tegemoet had gefietst en het geluk had dat we net aan de koffie zaten. 

Na deze pauze moesten we nog 49 km om weer in Deurne terecht te komen. Na een kort oponthoud in Nijnsel, een lid werd gestoken door een of andere bijen soort, arriveerde we verder zonder problemen weer iets na 11.30 uur bij de Cratos.

 

Hier zaten de A gangers en paar andere leden al aan de koffie. Kwartiertje later arriveerde de

E groep, deze hadden met 9 personen de Maarheeze Lus tocht gefietst een lengte van 73 km.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race