Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
7
8
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[30-08-2020]Verslag B-groep.

Aijen tocht, 120 km voor de A-groep en 102 km voor de B-groep. Om 07.30 uur vertrokken vijf leden voor de 120 km, kwartiertje later arriveerde de B gangers.

Met liefs 16 leden en een gastrijder vertrokken we in twee groepen, onderweg haakte nog 2 leden aan. De laatste weken gaat het voortreffelijk met de B-groep, houden zich goed aan de afgesproken snelheid en houding groep.

Qua temperatuur was het perfect fietsweer, alleen een kleiner wereldje door de mist. Gelukkig niet lang last van gehad net als van de wind, alleen de laatste kilometers beetje zuidwesten wind.

De gastrijder van vandaag fietste mee of als hij al jaren lid is, met veel plezier draaide hij mee in de groep. Nu proberen hem te prikkelen om lid te worden, afwachten dus…..

Na een dikke 62 km gefietst te hebben hadden we onze koffie en vlaai wel verdiend.  Bij La Belle Meuse, in Well en een vertrouwd adres, zat de A-groep en de eerste B-groep al aan de koffie en verschillende met een lekker eigen gemaakte appelvlaai met veel slagroom.

Na deze pauze weer verder voor de laatste 40 km. In Wanssum, waar ze druk bezig zijn met wegwerkzaamheden, was het achter elkaar fietsen met een aangepast tempo.

Aangezien we het laatste stuk toch wat zuidwesten wind hadden werd er toch iets steviger door gefietst. De persoon die de snelheid regelmatig onder de aandacht brengt was deze keer de dader.

De groep was hier wel tegen bestand, niemand had moeite met deze versnelling. Met het laatste gedeelte weer lekker uit fietsen.

  

Vandaag was ons oudste lid, inmiddels bijna 80 jaar, ook weer een keer op pad geweest. Met twee leden hadden ze op een gezellige manier 48 km gefietst met veel slappe mannen praat.

 

TC ‘t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race