Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
7
8
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[06-09-2020]Verslag B-groep.

Voor de A – groep vandaag de Neerpelt tocht, 5 personen vertrokken om 07.30 uur voor deze 115 km lange tocht.

De B – groep vertrokken een kwartiertje later voor de Cranendonck tocht van 98 km. De Cranendonck tocht is een verkorte versie van de Neerpelt tocht.

Bij vertrek was het nog frisjes, net 10 graden. Gelukkig weinig wind uit het zuidwesten. De eerste 50 km was deze wel af en toe onze tegenstander. 

Via Leender Strijp fietsten we door de Leender bossen met veel hei wat in bloei stond. Een prachtig gezicht wat een van onze aanwezige dames de groep tot stilstand riep. We maken hier een mooie groepsfoto met hei als achtergrond inclusief het zonnetje.

Een mevrouw was zo vriendelijk om deze groepsfoto te maken. 

Na deze korte gezellige oponthoud weer verder. Via de Achelse kluis fietsen we zonder problemen België binnen. Via het kleine gehuchtje Rodenrijt, gemeente Achel,  door het natuurgebied Beverbekerdijk passeerde we de grens voor Gastel om zo richting Budel te gaan. 

In Budel bij Café-Zaal De Wielerbaan hadden we onze afspraak voor de koffiepauzen, intussen 51 km op de teller. Eenmaal daar ons plekje gevonden arriveerde de A – groep, een mooie timing.

Café-Zaal de Wielerbaan heeft deze naam over gehouden uit de jaren 1937/1938 toen hier een betonnen wielerbaan gevestigd was. Op de zandvlakte wat overgebleven is  nu een speeltuin.

 

Na een lekker bakkie koffie en vlaai weer verder voor de laatste 47 km. Nu was de wind in ons voordeel en konden we met een lekker tempo weer richting Deurne fietsen.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race