Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[22-08-2021] Verslag B-groep.

De vooruitzichten vooraf waren niet gunstig en gaf regen aan. De opkomst zal dan magertjes zijn, maar we wachten maar af wat voor we weer op de zondag ochtend zouden krijgen.

Om 07.30 uur één A-ganger, die meteen maar besloot om met de B groep mee te gaan. Tegen 07.45 uur toch nog 7 personen die vertrouwen in het weer hadden.

Vandaag de Poeldonk tocht met een lengte van 101 km. Een lid had de tocht gisteren voor gefietst en we konden deze tocht volgen zonder problemen onderweg.

Zoals de laatste weken gewoonlijk is werd er vertrokken in een rustig tempo, zo kon iedereen met zijn buurman of buurvrouw even bijkletsen.

De lucht was grijs, wel droog, maar de voorspelingen gaven aan rond 11.0 uur een klein buitje.

De wind stond gunstig vandaag, de hele tocht meer voordeel ervan dan nadelen.

De Poeldonk tocht dankt zijn naam aan de straat waar de Majorca bar is gehuisvest. Paar keer per jaar houden wij hier onze koffiepauze, het grote voordeel is dat de Majorca bar al om 09.00 uur open is.

Na 55 km gefietst te hebben arriveerde we op deze koffiepauze plek. We lieten ons verwennen door een bakkie koffie, cappuccino of een Colaatje. En voor de liefhebbers een appelgebak met naar keuze slagroom erbij.

Na deze verrukkelijke stop weer verder voor de laatste 46 km richting Deurne.  Op bedrijventerrein de Amert Veghel moesten we even een korte stop houden. Bij een fietser was spontaan een spaak van zijn achterwiel gesprongen, na wat vlechtwerk konden we weer verder.

Aan gekomen bij de Keldonkse brug moesten we wachten, een plezier bootje moest de brug passeren. Hier werden we even op een klein buitje getrakteerd, gelukkig van korte duur.

 

Met een mooie tocht, die perfect verlopen was, arriveerde we om 11.45 uur bij de Cratos.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race