Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[12-09-2021]Verslag B-groep.

Om 08.45 uur kwam de Kapten van de B/E groep aan bij Cratos en er waren al 2 personen aanwezig. De voorzitter had de A/B groep al uitgezwaaid om 08.00 uur, deze vertrokken met 12 personen.

De B/E – groep vertrok om 09.00 uur met 13 personen waaronder 2 dames. Met een mooi tempo en met de wind mee ging het heel goed en op tijd wisselen, om de 2 km bevalt eigenlijk wel goed.

Het enige nadeel ervan is dat de gesprekken kort moeten zijn, maar je komt toch wel weer eens langs elkaar te rijden. En dan praat je maar verder.

Bij Vortum-Mullum gingen we met het veer de Maas over, rechtsaf richting Heukelom en vervolgens achter Nieuw-Bergen om. Daar reed een persoon lek, dit vlug verholpen om weer verder te gaan.

Na een aantal kilometers kwam daar door vele het bekende gezegde “Harry pad” en niet zo’n kort stukje maar een heel eind. Het was wel een goed breed Harry pad, dus te klagen was er eigenlijk niet.

Na een heel eind rechte weg richting Hamert draaide we rechts af een fietspad op, die de Kapten bij zijn verkenningstocht nog nooit had gereden. Aan het einde van dit fietspad lag het Pannenkoek huis

“ Jachthut op den Hamert” te Wellerooi.

De A/B – groep was er al, de afspraak was om daar rond 11.30 uur aanwezig te zijn en de groep arriveerde mooi om 11.24 uur, dus mooi op tijd. De pannenkoeken ging er in als koek.

Na deze verrukkelijke pauze vertrok de A/B – groep als eerste maar bij het  veer, in Broekhuizen, waren we weer bijeen om gezamenlijk de Maas over te varen.

Na deze vaarttocht gingen de groepen weer uit elkaar om hun eigen route te vervolgen.

We hadden de wind nu  van voren of opzij maar toch werd er misschien wel wat te hard gefietst volgens  de afspraak die we vooraf hadden gemaakt. Maar het ging niet slecht.

De B/E – groep kwam als eerste aan bij Cratos waar zoals gewoonlijk de koffie klaar stond. Wel mooi dat deze persoon wekelijks hier zorg voor draagt waar we zeer dankbaar voor zijn.

Even later arriveerde de A/B – groep om gezamenlijk  deze geslaagde dag af te sluiten.

We hadden natuurlijk het weer mee en dat scheelt al heel wat. Volgende keer zien we wel weer wat we gaan doen.

 

Heren van het fietsweekendcommissie bedankt voor het organiseren van deze dag.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race