Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wil je als gastrijder een keer mee fietsen neem via info@verzetjedeurne.nl contact met ons op.

[17-07-2022]Verslag B-Groep.

Voor de B – groep vandaag een magere opkomst met 6 personen maar altijd beter dan niets. Vandaag de Napoleons tocht met een lengte van precies 100 km. Vanmorgen was het nog een beetje frisjes met net geen 10 graden maar al wel met de zon aanwezig.

Gelukkig stond er ook niet veel wind vanuit het westen. Voordat we Deurne uit waren was iedereen op bedrijfstemperatuur.

De oudste aanwezige had gisteren iets te hard gewerkt waardoor er regelmatig aan de rem getrokken moest worden, meestal was het wel dezelfde waar dat tegen gezegd moest worden.

Vandaag was het ook nationale beregenings dag, een tig sproeikanonnen stond in het veld te blazen en zeker drie kwart moest ook het wegdek nat maken. Hier was niet iedereen blij mee.

Over de tocht zelf valt eigenlijk weinig interessants te vermelden het verliep zoals er gefietst moest worden in een groep. Met een paar extra stops onderweg voor de pauze kwamen we precies om 10.00 uur aan op de afgesproken pauzeplek.

Onze pauze plek was vandaag bij Piepers & Zo in Baexem, twee mooie dochters van een aardappel boer. De A – groep was net iets eerder gearriveerd van hun Noorderplas tocht en genoten al bij Piepers & Zo heerlijk buiten op het terras, omringd door groen van de mooie tuin en een lekker zittende bank of boompuist.

Na lekker genoten te hebben van een bakkie koffie of cappuccino inclusief een likeurtje en voor sommigen een kruisbessenschuim vlaai kon er iedereen weer tegenaan voor de laatste etappe.

Vandaag voor alle groepen weer volop genoten van hun mooie tochten met als afsluiting het vertrouwde bakkie koffie bij de blokhut.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

 

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race