Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wil je als gastrijder een keer mee fietsen neem via info@verzetjedeurne.nl contact met ons op.

[31-07-2022]Verslag B-groep.

Vandaag de Neeritter tocht een lengte van 97 km. Neeritter een kerkdorp in Leudal ten westen van Thorn met ruim 1200 inwoners.

Vandaag een opkomst van 1 dame en 8 heren. Net voor vertrek belde er nog eentje dat het iets later werd, hij had een lekke band.

Die persoon vertelde vorige week nog met trots dat hij na 15000 km nieuwe banden had gemonteerd met weinig lek rijden. Nou dat verhaaltje lijkt wel een fabeltje, de afgelopen week al twee keer lek.

Het kwam eigenlijk ook wel goed uit want onze pauzeplaats in Neeritter was om 10.00 uur open en we hoefde nog geen 50 km te fietsen. We vertrokken dus in een rustig tempo.

Tot de pauzeplaats verliep alles rustig maar kwamen toch te vroeg aan. Ze waren om 09.40 uur nog druk de tafels op het terras schoon te maken. Gelukkig werden we enthousiast ontvangen en na even wachten werd de poort geopend zodat we, met even wachten, toch lekker aan de koffie en vlaai zaten. Niet veel later arriveerde de 4 A-gangers die vandaag Langs de Belgische Maas tocht fietsten.

Onze pauzeplaats was vandaag bij ’t Pastorieke een monumentaal pand van een oud pastorie.

Na deze aangename pauze moesten we nog 50 km trappen om weer in Deurne te komen. Omdat voor de pauze het tempo rustig aan hielden werd nu de druk op de pedalen wat groter. Zolang het tempo verantwoord was voor deze groep kon ieder goed bijbenen.

 

De B – groep kwam vandaag als laatste binnen, iedereen zat al lekker aan de koffie. Na we weer druk gekakeld hadden met elkaar ging ieder zijn weg richting huis.

 

TV ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race