Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
8
9
11
12
15
16
18
19
20
22
23
25
26
27
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.
Filter
 • [25-11-2018]Verslag ATB-E.

  Onder frisse omstandigheden vertrokken met 1 dame  en 7 heren.

  Het was een beetje een hectische tocht wat navigatie betreft. In Ommel reden we tegen richting in en zo kwamen wij nog al wat georganiseerde toerrijders tegen wat toch wel wat vervelend was.

 • [25-11-2018]Verslag ATB-A

  Vandaag met 6 personen om 08.30 uur vertrokken voor de ATB tocht Ster van de Schatberg, een lengte van 54 km. Het was nog frisjes vanmorgen maar na enkele kilometers en met een rustig tempo waren we zo op bedrijfstemperatuur.

 • [18-11-2018]Verslag E-groep.

  Het was lekker fris bij de start bij Cratos op 18 november, maar de zon scheen enthousiast en deed haar best de wind te overtreffen. 
  Allereerst hebben we een vergadering belegd en het voorstel besproken om van route te wisselen, zodat we eerst de wind tegen zouden hebben en onze kracht konden tonen en de tweede helft de wind in de rug zouden krijgen als beloning. 

 • [18-11-2018]Verslag ATB-A

  Vandaag een goede opkomst met dit koude weer, had vannacht lekker paar graden gevroren. Het zonnetje stond al vroeg hoog in de lucht met een koud windje.

  Met 8 personen vertrokken we om  08.30 uur voor de Somerense heide tocht, een lengte van 58 km.

 • [11-11-2018]Verslag ATB-E

  Toen Tiny vanmorgen bij Cratos aankwam was er nog niemand te zien,  maar achter een boom verscheen Adri. Met dit mooie weer riskeerde hij de korte broek wat best wel goed te doen was. Net voor wij wilden vertrekken kwam Huub er nog hijgend aangesneld hij had nog al vlug moeten doen.

 • [11-11-2018]Verslag ATB-A

  Vandaag een betere opkomst dan vorige week, met 7 personen begonnen we vanmorgen aan onze regio ATB tocht in Deurne. Deze heeft de naam gekregen BikZandWals ATB tocht, of te wel

   Bik = Bikkels route, Zand = Zandbos route en Wals = Walsberg route, gezamenlijk een lengte van 51 km. Dit is inclusief de verbindingen tussen de routes.

 • [04-10-2018]Verslag ATB-E

  Vandaag zijn we naar een schitterende zomer op de weg overgestapt in het bos. Aan het vertrek 1 dame en  5 heren. Voor sommigen was het al weer een tijdje geleden. Dit was wel te merken bij de eerste bocht ging Antonio al onder uit had niet ingeschat dat bladeren wel eens nat konden zijn.

 • [04-10-2018]Verslag ATB-A

   

  Van morgen waren we met 3 personen voor deze tocht, een magere opkomst maar we vertrokken met goede moed. 

  Langs het Defensie kanaal ging het mis, een tak sloeg tussen de derailleur en trok de pad kapot, de derde keer al met deze fiets.

 • [19-11-2017]Verslag WZR

  Om precies negen uur vanmorgen vertrokken Adrie, Anja, John en Robert voor een rit over de weg. Het had 's nachts nog wat geregend, waardoor we allemaal vrij snel vies werden van de opspattende rommel, die er in november altijd ruim voorhanden is (paardenpoep, blaadjes, modder).De route ging via Vlierden richting het industrieterrein van Helmond. Daar reden we over het fietspad langs de kanaalomleiding. Het was hier een drukte van belang, want het fietspad grenst aan een fijne honden uitlaatstrook.

 • [19-11-2017]Verslag ATB-E

  De mensen van de ATB E – groep besloten vandaag gezamenlijk richting Meerdal te vertrekken . Wij waren met 7 mannen en 1 dame Hanneke met een gestaag tempo vertrokken.Bij aankomst even gezamenlijk overleg voor pauze plaats. Trouwens Hans  zagen we nog net het bos ingaan met de mannen van Manders.

 • [19-11-2017]Verslag ATB-A

  Vandaag de HarAdi ATB tocht. De naam van de tocht is ontstaan door Harry en Adri, deze twee hebben samen deze tocht gemaakt.

  Een ATB tocht die als het ware ruim om Asten heen gaat om zo 52 km lengte te krijgen. Met 5 personen vertrokken we vanmorgen om 08.30 uur, Harry als kopman en tempo maker.

 • [12-11-2017]Verslag ATB-E

  Vandaag de drie musketiers bij de E groep aanwezig, na gezamenlijk overleg besloten we Liessel en de Bikkels te fietsen. Dit in verband dat we maar met z’n drieën waren.

 • [12-11-2017]Verslag ATB-A

  Vandaag een matige opkomst van 6 leden, reden zal o.a. het weer zijn en de vele biertjes van de gezelligheidsavond gisteren.

  We vertrokken vanmorgen om 08.30 uur met 5 personen van Cratoscentrum. Ter hoogte van De Reizende man sloot Hans nog aan, hijgend en wel.

 • [05-11-2017]Verslag ATB-A groep.

  Voor de ATBers was vandaag de eerste tocht voor het winterseizoen 2017-2018.

  De ATB A – groep vertrok vanmorgen met 8 personen voor de BikZandWals ATB tocht, een lengte van 51 km.

  Vanmorgen om 07.00 uur regende het nog z’n best, trouwens veelal van de nacht heeft het geregend.

 • [27-11-2016]Verslag ATB-A.
  De ATB A – groep vanmorgen met 5 personen, vertrokken om 08.30 uur voor Ster van de Schatberg tocht. Deze had een lengte van 52 km.

  We vertrokken onder een rustig tempo zodat iedereen lekker op temperatuur kon komen. In begin was het nog frisjes.

 • [20-11-2016]Verslag ATB-A.

  Na flink wat heen en weer geappt stonden er toch 4 dappere musketiers om half 10 bij de Djump. (Toon al om half 9). Jo, Marc, Toon en Hans. De  rest waren  verhinderd of het zijn watjes.Samen besloten om de Liesselse bossen en stuk Zand en Dennendijk te fietsen. Stond wel veel wind, maar verder droog. 

 • [13-11-2016]Verslag ATB-E

  Aan het vertrek met ,n miezerig weertje om via Vlierden naar de Bikkels waar we het nieuwe gedeelte even verkenden wat goed te doen was. Vandaar richting Berkendonk waar we de 3 technische stukjes bos nog even verkenden leuk voor Lucile zij was hier nog niet geweest.

 • [13-11-2016]Verslag ATB-A

  Opkomst was mager, reden gisteravond feestavond gehad ter afsluiting wegseizoen en het weer was ook al niet te best.

  Met 7 personen begonnen we aan de Herselse tocht, een lengte van 58 km. De tocht ging veelal over de ATB routes van Lierop en Mierlo.

  Na een paar kilometers gefietst te hebben in de Lieropse bossen kreeg Toon een tak in zijn derailleur.

 • [06-11-2016]Verslag ATB-A groep.

  Vandaag het winterseizoen van start. De ATB A –groep starten zondags om 08.30 uur, de ATB E – groep starten om 09.30 uur en de WZR start om 09.00 uur.Het bestuur hoopt hiermee dat ze alle rond 11.30 uur terug zijn voor de gezamenlijk koffie afsluiting.

 • [29-11-2015]Verslag ATB-E

  Vanmorgen zondag was het nat en vies weer ,maar omdat Harry de sleutel had was hij verplicht vond hij om toch maar te gaan.Alleen zat Harry te wachten en ja hoor daar kwam Walter aan, om met zijn tweeën de langere tocht te rijden met daarin vele natte stukken besloten we om te wachten op de E ploeg.Daar kwam Ad ,hij was net binnen begon het weer te regenen.

 • [22-11-2015] Verslag ATB-A.

  Koud, nat afgelopen nacht, toch 7 personen die het wilde proberen. Een tocht die eigenlijk teveel harde wegen bevat met hier en daar leuke stukken.

  De discussie van de vorige week werd opgevolgd door de richting van de tocht. Normaal toch andersom. Deze keer niet want thuis uitgebreid de route bestudeerd en dit was toch de goeie.

 • [15-11-2015] Verslag ATB- A

  Met 9 personen vertrokken we vanmorgen voor de BikZandWals tocht oftewel de mountainbike routes in De Bikkels, Zandbos en in de Walsbergse bossen.

  We konden mooi tegelijker tijd een inspectie doen of de route er goed bijlag.Helaas had het vannacht toch nog veel geregend, op verschillende plekken waar het water bleef staan.

 • [08-11-2015]Verslag ATB- A

  2de ATB tocht met weer een goede opkomst van 12 personen. Vandaag de Hel van Bamor, richting Bakel De Mortel.Vooraf werd verteld dat de ATB tocht van Aarle –Rixtel ook in de bossen van Bakel en De Mortel hun route hadden.

 • [01-11-2015]Verslag ATB-A.

  Mooi opkomst, 11 personen, voor de eerste ATB tocht op 1 november. Iedereen had er zin in, zeker met dit mooie herfst weer. De zon was volop aanwezig.De Kemkensberg tocht is een route waar we enkele keer een langer stuk op de verharde weg moesten afleggen.

 • Om 08.30 uur in de regen naar de Djump gefietst, met de gedachte "voor wie doe ik het eigenlijk" o.a. voor mezelf. Dus wachten..... hé daar komt een groene bosrakker aan die net zo gek is als ik. Gewacht tot 08.40 uur daarom gezamenlijk besloten om maar richting huis te gaan, de voorspeling was regen, regen en nog eens regen. De groene + bosrakker ging naar de over buren en ik richting huis, toch nog 6 km gefietst.

  Zo WinterZondagRacers 1 - 0 voor jullie -TB

 • [15.11.2014]Na een beetje uit de hand gelopen zaterdagtraining zat ik 's avonds met zere beentjes. De training o.l.v. Hans was zo gevarieerd en inspirerend dat ik vergeten was op tijd de rem erop te zetten. Gelukkig schonken de vrienden waar we 's avonds op bezoek waren een lekker rood wijntje.

 • Na een avondje feesten maar een tocht gemaakt rondom Deurne. In feite stond de ATB tocht Neerkant op de agenda. De groep, 7 personen, vertrok om 08.30 uur voor een tocht richting de ATB route van Helmond. Via een stukje van de Liesselse bossen en de verbindings route naar De Bikkels hebben we tot spoor

 • De opkomst was vandaag, mede door het mooie weer, weer erg groot. Waar we in voorgaande jaren al onder de indruk waren van een groepje van zes, kijken we tegenwoordig niet meer op van een groep van twintig personen. Ik vermijd hierbij met opzet het in de wielersport gangbare begrip “man”,

 • Vandaag met drie personen de tocht verreden Jac- Louis- Harry, een mooie tocht, vooral omdat hij andersom was als eerdere jaren. Dan zie je alles van een andere kant en dat is leuk .Het weer was goed al waaide het wel wat ,maar het was prima te doen. Gemiddelde lag op 28,2 dus keurig ons eigen gedragen, volgende keer met zo’n weer misschien meer deelnemers. -HV

 • [02.11.2014] Het eerste weekend van november, traditie getrouw begin mountainbike seizoen. Een grote opkomst was het niet, met 8 personen de LiesBikZand tocht gefietst. LiesBikZand wil zeggen de mountainbike

 • [02.11.2014] Met 14 mannen en 3 dames vertrokken de WZR om 09.30 uur voor de Hondsbergtocht. Het tempo lag al meteen te hoog voor alle deelnemers. Helaas moest 1 dame,

 • [01.11.2014] Op zaterdag 1 november 2014 vertrokken Marcel, Louis, Harry, Walter en Jac voor een rit onder ‘herfstachtige’ omstandigheden. Gedwongen door de zware weersomstandigheden

 • Verslag MTB:
  Op het programma van vandaag stonden de 3 lussen Aalsterhut, Grote heide en Heezerven. Maar omdat in begin van de week nogal wat geregend had, en met de ervaring van vorig jaar, zou het parcours behoorlijk nat en modderig zijn.

 • Vandaag met 14 personen aan de eerste MTB tocht van seizoen 2013-2014 begonnen. Op het programma stond de tocht in onze eigen gemeente Deurne de WalsBikZand, afgekort van Walsberg, Bikkels en Zandbos. Om 08.30 uur vertrokken we naar de Bikkels

Gedragscode ATB Gedragscode Race