Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
28
29
TC `t Verzetje Deurne.
Filter
 • [30-10-2022]Verslag A-groep.

  Als de morgen is gekomen en ik allang vergeten ben waar het wegseizoen gebleven is…...

  Het is weer voorbij die mooie zomer……

  Als laatste rit van het zomerseizoen op de weg stond vandaag de Bleyenbeek tocht van 82 km op het programma.

 • [30-10-2022]Verslag B-groep.

  Bleyenbeek, laatste rit op de weg

  Om 8.30 uur verzamelen we vandaag voor de laatste clubrit op de weg van dit seizoen. De klok is vannacht verzet dus we hebben een uur langer in ons warme nestje kunnen liggen. Iedereen is fris en fruitig en de opkomst is goed. De omstandigheden zijn perfect voor een fijne tocht.

 • [23-10-2022]Verslag B-groep.

  We bouwen het wegseizoen af en vandaag staat voor de A en B groep de Ondersteweg tocht op de kalender, afstand 82km. Afgelopen vrijdag hebben 4 leden de route al voorgereden en besloten dat de originele tocht beter andersom gefietst kan worden, zo gezegd zo gedaan. De opkomst is zodanig dat de groep gesplitst wordt, de A vertrekt met 6 heren en de B met 7 heren en 1 dame.

 • [23-10-2022]Verslag E-groep.

  Vandaag zijn we met 6 mannen en een vrouw om 09.00 uur vertrokken vanaf De Djump. Het was vrij zacht weer voor de tijd van het jaar. Om die reden waren er toch een paar die de blote benen nog even wilde tonen. Er werd in een strak tempo weggereden richting Erp. Er stond een vrij matige zuidoostelijke wind, dus die hadden we de eerste helft van de route van achteren.

 • [16-10-2022]Verslag A+B groep.

  Na vandaag vergeten we ze zeker niet meer.

  Vandaag stond vergeten dorpen tocht op het programma.

  Een route van 95 km met plaatsen waarvan je nooit het bestaan zou hebben geweten als je er geen persoonlijke link mee hebt of iemand kent die uit de oorden afkomstig is.

  Wij vertrokken net na 8 uur met een gecombineerde A en B ploeg bestaande uit 11 personen.

  Een klein briesje was aanwezig echter mocht dat geen naam hebben.

 • [16-10-2022]Verslag E-groep.

  Vandaag hebben we de tocht "Vlak bij huis "gereden, een toch van dan 65 km. Bij de start, met 7 mannen en een vrouw, scheen het zonnetje al lekker en de temperaturen lagen duidend hoger dan in het vorige weekend. Net buiten Bakel sloten nog twee mannen aan.

 • [09-10-2022]Verslag A+B groep.

  Am Brug tocht 98 km, Verjaardagsrit

  Het is slechts enkele graden boven 0 als we om 8.00 uur verzamelen. Vandaag wordt één van onze fanatiekste leden 70 jaar en als hij iets voor 8-en binnenkomt wordt er spontaan een ‘Lang zal hij leven‘ ingezet. Wat een welkom voor deze jarige J..! Na een korte briefing van onze captain stappen we op onze fietsen. De A- en B-gangers vormen vandaag één groep en telt 11 heren en 1 dame.

 • [31-10-2021]Verslag B-groep.

  Vandaag was de laatste rit van dit wegseizoen, De Bleyenbeek tocht een afstand van 83 km.

  Met 11 personen begonnen we aan de rit, die helaas na een kleine kilometer al onderbroken werd met een lekke band.

 • [24-10-2021]Verslag B groep.

  Vanmorgen was het koud 2 graden en de verwachting voor de opkomst was niet groot. Maar toen we vertrokken waren we met 12 personen. In de route waren op twee plaatsen wijzigingen.

  Met een goed tempo ging het goed. Op een tweetal momenten te laat door de Kapten geroepen om af te slaan. Maar het was zo weer gecorrigeerd.

 • [17-10-2021]Verslag E-groep.

  Vandaag stond de Toverlandroute op het programma. Zonder onze vaste captain, maar gelukkig was zijn vervanger goed voorbereid. Hij had de tocht woensdag al voor gefietst dus het navigeren was geen probleem. Met 3 dames en 4 heren, een mooi clubke volk, vertrokken we met een tocht van 62 km voor de boeg. 

 • [17-10-2021]Verslag B-groep.

  Vandaag stond de Venhorsttocht op het programma. Tegen 08.30 uur druppelden de deelnemers aan deze tocht binnen bij het Cratoscentrum. Voor vandaag gaf Harry, als wegkapitein, weer het startschot.

  Ofschoon het fris was, was het wel droog en nagenoeg windstil aan het begin van de tocht. Dus ideaal fietsweer. Even een enigszins rommelig vertrek maar weldra was de groep compleet en werd er koers gezet richting Ysselsteyn.

 • [10-10-2021]Verslag B-groep.

  Ofschoon er een dichte mist hing en de temperaturen al bijna winters aanvoelden, waren er vandaag toch 11 leden, 2 dames en 9 heren, present op het appèl voor de Budeltocht. 

  Gelukkig hadden verschillende leden hetzij voor- dan wel achter verlichting gemonteerd op de fiets. Op die manier konden we enigszins veiliger op pad gaan. De meest fel knipperende achterlichten hebben elkaar aan de achterzijde van de groep afgelost zodat we voor het achteropkomend verkeer beter te zien waren.

 • Laat je stem voor onze vereniging niet verloren gaan !

  Als lid van Rabobank De Peel-Zuid, kunt U ons daarin steunen door een stem uit te brengen op onze vereniging in de periode van 5 tot 25 oktober 2020.
  Stemmen verloopt dit jaar anders dan u gewend bent. U ontvangt geen stemcode per e-mail of post.
  Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kunt u stemmen onder de knop
  'Zelf regelen’ => ‘Mijn lidmaatschap’ => ‘Rabo Clubsupport’ (maximaal 2 stemmen per vereniging/club).

  Mogen wij op u rekenen???

 • [18-10-2020]Verslag A+B groep.

  08.00 uur verzamelde zich 8 personen voor de Looierheide tocht, een lengte van 95 km. Op gepaste afstand werd vooraf de tocht door genomen, de voorrijders hadden paar punten aangehaald waar men op moest letten. 

  Om de personen te verdelen in 2 groepen was niet moeilijk, er waren 4 A – en 4 B gangers. Zodra we uit Deurne waren zouden we achter elkaar fietsen met om de 2 km wisselen van koppositie.

  De eerste 15 km ging het mooi tegelijk op, de 2 groepen bleven op gepaste afstand elkaar volgen.

 • [18-10-2020]Verslag E-groep.

  Vanmorgen kwamen 9 personen, waarvan 2 dames, bijeen op gepaste afstand om de Hurkske tocht, een lengte van 64 km, te fietsen.

  Er werd gefietst met 4 personen achter elkaar als groep met 30 mtr daarachter de 5de persoon.  Met daar weer achter een groep van 4 personen. 

  De voorste groep fietste met een goede aflossing en een goed tempo. De 5de persoon kon met 30 mtr afstand goed volgen. 

 • [11-10-2020]Verslag A+B groep.

  Met een grijze lucht en een koude nacht druppelde het toch zachtjes aan binnen, met deelnemers voor de tocht Roermond in Lijn tocht.

  we vertrokken met 2 dames en 10 heren, waarvan 2 gastrijders. Gezamenlijk als A – en B groep.

  Roermond in Lijn tocht, een lengte van 92 km, staat elk jaar op de kalender. Het is een van de tochten waar weinig tot geen reactie binnen komt dat deze ergens aan gepast moet worden.

 • [04-10-2020]Verslag A+B groep.

  Bij aankomst Cratos stond al 1 persoon buiten te wachten. Door de maatregelen van Corona heeft het bestuur besloten om de komende 3 weken geen gebruik te maken van Cratoscentrum.

  Tegen 08.00 uur waren toch 7 personen, 1 dame en 6 heren, gearriveerd voor de Vortum – Mullum tocht.  Deze tocht, een lengte van 95 km, zo een van de zwaarste tochten van dit aparte seizoen waarschijnlijk zijn.

  Voor vertrek werd er nog even gesteggeld waar de wind vanaf zou komen, tenslotte werd het toch zuidwesten.

 • [04-10-2020]Verslag E-groep.

  Vanmorgen zag het er niet echt florissant uit, bewolkt, miezerig en veel wind. Door de maatregelen van Corona stonden we buiten op elkaar te wachten, inmiddels al 3 personen aanwezig.

  De 4de persoon kwam, net voor vertrek, om 09.0 uur aan. Het waren dezelfde personen als vorige zondag. 

  De E – groep had vandaag de Vissensteert tocht, een lengte van 65 km. Net als vorige week werd er besloten om achter elkaar te fietsen.

 • [20-10-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag voor zowel de A – als B groep de Hanssum tocht, een lengte van 90 km. Helaas voor de A groep een magere opkomst van 2 leden, deze werden uitgenodigd om met de B groep mee op stap te gaan. 

  Met 11 personen vertrokken we iets na 08.00 uur, het was een nog beetje schemerig.  Enkele hadden een achterlichtje gemonteerd waar een vel rood licht  uitscheen.

 • [19-10-2019] Verslag onderhoud ATB routes

  Vanmorgen om 09.00 uur onder twijfelachtige weersomstandigheden met 9 leden  hebben we de ATB route in het Zandbos gecontroleerd en gesnoeid. Flink teruggesnoeid en hier en daar gevaarlijke wortels en stronken weggehaald.
  Doordat het geregend had moest je tactisch te werk gaan met snoeien, anders kreeg je telkens een flinke zegening.

 • [13-10-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag de A – en B groep dezelfde tocht, een nieuwe. Vortum – Mullum tocht, een lengte van 95 km. Door de wegwerkzaamheden in Deurne moest zowel het eerste gedeelte en het laatste gedeelte van de tocht verlegt worden.

  Dit vooraf met de groepen door genomen voor diegene die de GPS route eerder dan vrijdag geladen hadden. 

  De temperatuur was goed, al paar graden boven de 15  s’ morgens om 08.00 uur. 

 • [06-10-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag geen A – of E groep op pad geweest, tenminste niemand gezien.

  Tegen 07.45 uur zaten 4 personen klaar voor de Schutters weg tocht, volgens de aanwezige specialist(en) zou het zeker tot 10.00 uur droog blijven.

 • [28-10-2018]Verslag E-groep.

  Vandaag de laatste tocht van het seizoen. De klok is verzet en het vertrek staat voor 9:30. Dus uitslapen want in het oude ritme is het 10:30. Wat een luxe, of toch niet. Het is buiten twee graden en er staat een harde koude Noordoosten wind. Dit merken we meteen bij de start. We hebben de wind flink tegen.

 • [28-10-2018]Verslag B-groep.

  Vandaag de laatste tocht van toerseizoen 2018, zowel de A – als B groep hadden dezelfde tocht en vertrektijd.

  Vandaag de Blerickse bergen tocht, een lengte van 75 km. Omdat de klok één uur terug gezet was waren de meeste al vroeg aanwezig.

 • [28-10-2018]Verslag A-groep.

  Weinig te melden vandaag. Met zeven heren reden we een keurige tocht zonder incidenten. Om te wennen aan het winterseizoen hadden de weergoden de thermostaat flink omlaag gedraaid. Iedereen was gelukkig goed gekleed op temperaturen net boven nul.

 • [21-10-2018]Verslag B-groep.

  Vandaag voor zowel de A – als B groep de Reijgemee route, helaas waren weinig gegadigden voor de A groep.

  De Reijgemee tocht was in de jaren 2006/2007 een tocht die  toen naar onze sponsoren vernoemd was, Reinders en Gemert.

  De eigenaar van Gemert woont in Mariaheide, waar we ook langs kwamen.

 • [21-10-2018]Verslag E-groep.

  De Oosten tocht, deze tocht is al jaren oud en nooit aangepast, loopt over diversen fietspaden die echt slecht zijn door wortelgroei van bomen en slecht onderhoud. Na deze gefietst te hebben heeft Ad deze tocht op verschillende plaatsen verlegd om fijner en veiliger te kunnen fietsen.

 • [14-10-2018]Verslag E-groep.

  Voorspelling van vandaag was 25 graden met een beetje wind. Bijna iedereen had korte broek aan behalve Tiny nadat hij zich ontdaan had van handschoenen been en armstukken konden we aan ossentocht beginnen.

 • [14-10-2018]Verslag A-groep.

  Half oktober en toch nog zomerse temperaturen. Wat een luxe. We vertrokken vijf man sterk met een zacht briesje in de rug. Dat zou tegen de middag aantrekken en dan meer van de voorzijde komen.

 • [14-10-2018]Verslag B-groep.

  De B – groep, onder leiding van Harry, had vandaag een nieuwe tocht “Schuitwater tocht” een lengte van 83 km. 

  Met een rustig tempo, met een beetje hulp van de wind, vertrokken we richting Griendtsveen. Beetje fris was het wel maar daar kwam snel verandering in met een lekker warm zonnetje.

 • [30-09-2018]Verslag A-groep.

  Zoals voorspeld was het vanmorgen rond 08.00 uur maar net boven het vriespunt. Maar wel een strakblauwe lucht en nauwelijks wind. Met de goede kleding dus heerlijk fietsweer. Later liep de temperatuur wel op tot 9 a 10 graden.

 • [30-09-2018]Verslag E-groep.

  Vandaag met 3 vrouwen en 7 mannen aan het vertrek met onder hen een gastrijder.

  Onder een mooi herfst zonnetje ging het naar de Liesselse Peel richting Limburg. Die kanten van Ospel had Jeroen nog een lekke band, na deze gerepareerd te hebben konden we onze weg vervolgen.

 • [29-10-2017]Verslag A-groep.

  Zoom tocht een lengte van 82 km, de laatste tocht van seizoen 2017. Gelukkig had iedereen de klok goed terug gezet zodat we met 9 personen om 08.45 uur konden vertrekken.De eerste driekwart van de tocht hadden we regelmatig voordeel van de stevige wind.

 • [22-10-2017]Verslag A-groep.

  Om 08.30 uur stonden 7 leden klaar voor de Budel tocht, een lengte van 88 km.

  Met 7 leden mogen we niet klagen met de donkere bewolking met een stevige wind.

 • [22-10-2017]Verslag E-groep.


  Lekke Banden Weer Wel Lachen, verslag van Mario.

  Vanmorgen regen op het raam. Toch eruit en even ge-appt met Hanneke, Arno bleef achter de gebreide boks liggen.

 • [15-10-2017]Verslag A-groep.

  Vandaag de Groeningen tocht een lengte van 92 km. De 5 aanwezige vonden het een zeer lage opkomst, zeker met de vooruitzichten van echt mooi fietsweer. Het fietsen gaat door ongeacht de grote van de groep. Iets na 08.00 uur vertrokken we met een rustig tempo.

 • [08-10-2017]Verslag A-groep.

  Tegen  08.00 uur regende het en beetje, het zal wel rustig blijven met de A-gangers. Toch druppelde enkele leden binnen die toch bereid waren om de tocht Roermond in Lijn te fietsen. Bij vertrek, iets na 08.00 uur, was het droog en qua temperatuur was het een lekker fietsweertje.

 • [01-10-2017]Verslag A-groep.

  Vandaag weer een nieuwe tocht, al hoe wel. Toch zaten er enkele stukken in van andere tochten, veelal in tegengestelde richting.

  De Looier Heide tocht. Looier Heide een bosgebied ten zuiden van Gennep.

  Bij het doornemen van de tocht was het verzoek om rustig aan te doen, anders moesten we wachten bij het pond over de Maas voor Afferden.

  Nou we waren nog geen 3 km onderweg en het tempo zat er weer goed in.

 • [29-10-2016]Verslag ATB-Nightbike.

  Gisteren met Henk, Jos, Walter en Eric naar de Nightbike in Asten geweest. 

  Uiteraard met de fiets erna toe alwaar we net voor 19.00 uur arriveerden. Snel even 'scan en go' want vanaf 19.00 uur mocht je starten. 

  Door de manege en buiten door de paardenbak(ken) waarna het avontuur richting het bos ging. 

 • [30-10-2016]Verslag A-groep.

  De Laatste tocht van wegseizoen 2016, zowel de A – als de E – groep vertrokken om 09.00 uur. Een goede opkomst bij alle twee de groepen.De A –groep had vandaag de Reijgemee tocht, een lengte van 78 km, op het programma staan.De naam van de Reijgemee tocht ontstaan doordat we twee sponsoren hadden, enkele jaren geleden,  waar we langst fietsten als bedankje.

 • [30-10-2016]Verslag E-groep.

  René was vandaag de hoofd kapten van de E – groep, bestaande uit 6 dames en 14 heren.

  Vandaag trok het mooie weer veel E-fietsers. Daarom werd besloten in twee groepen te fietsen, ter wille van de veiligheid en om minder overlast te veroorzaken bij andere weggebruikers.In een tempo dat iedereen goed kon volgen hebben we genoten van een mooie route, over veel autoluwe binnenwegen in de Peel. Alleen enkele kleine kernen doorkruist (Vlierden, Ospeldijk, Helenaveen).

 • [23-10-2016]Verslag A-groep.

  De deelnemers voor de A – groep was met 1 dame en 6 heren vertrokken voor de Zoom tocht, een lengte van 80 km.Omdat de A – groep maar met 7 personen waren was je eerder aan de beurt met kopwerk. Gelukkig verliep dat uitstekend en konden daardoor een goed tempo aanhouden.

 • [23-10-2016]Verslag E-groep.

  De titel van dit verslag is;  Mario vermist in dichte mist

  Vandaag vertrokken met E -  groep in dichte mist. Meerderen van ons hadden de temperatuur onderschat en hadden koude tenen en handen.

  Vanaf het vertrek tot aankomst met  ‘n mooi tempo vertrokken niet al te hard  i.v.m. de  mist. 

 • [16-10-2016]Verslag A-groep.

  De Swolgenheide tocht met een lengte van 81 km. We vertrokken om 08.30 uur met 2 dames en 8 heren voorbij de Heiakker sloot Hans aan.We fietsten met een lekker tempo naar Ysselsteyn met op de Zeilbergseweg en Ringweg een mooi nieuw asfalt laag. Op de Ringweg moeten we even vaart minderen i.v.m. wegwerkzaamheden op zondag. Er lagen ’n paar waterslangen op de weg voor deze werkzaamheden.

 • [09-10-2016]Verslag A-groep.

  Met 1 dame en 9 heren vertrokken we vandaag om 08.30 uur voor de Venhorst tocht een lengte van 86 km.

  Maar niet iedereen was op tijd klaar, Pieter – Jan moest eerst zijn achterband repareren. Hij had al enkele kilometers gefietst.

  Bij vertrek was het toch wel koud, verschillende hadden hun dichte handschoenen aan gedaan.

 • [02-10-2016]Verslag A-groep.

  Vandaag konden we ’n keer uitslapen, de A – groep vertrok pas om 08.30 uur. Opkomst was mager met maar 5 personen.

  Waarschijnlijk de donkere wolken hielden menigeen thuis. De Lottum tocht was voor een paar personen toch zwaar.

  Tot Lottum af en toe wat wind van voren maar we werden ook getrakteerd met de wind volop in de rug.

 • [25-10-2015]Verslag A&E groep.

  Vandaag de laatste tocht van het seizoen.Zoals gebruikelijk de A – en E –groep gezamenlijk de zelfde tocht. 

  De aanwezige werden verdeeld in twee groepen maar voor sommige was het al moeilijk om met de juiste groep mee te gaan.

 • [18-10-2015]Verslag E-goep.

  Verslag gemaakt door Walter, de kapten van vandaag. 

  De wereld was klein vanmorgen 8:40. Mist verhulde alles en als brildrager slaat dit extra hard op het uitzicht. Regelmatig wissen om de koers te kunnen houden.

 • [18-10-2015]Verslag A-groep.

  A – groep een goede opkomst, 12 personen die met mistig weer begonnen aan de tocht “Dwars door Siberië” .De brillen werden gauw genoeg afgezet, geen zicht met dit vochtig weer.Gelukkig werd het later heen steeds beter, het zonnetje kwam door.

 • [11-10-2015]Verslag E – groep. door Kaptein René.

  Het was frisjes, 3 graden boven nul bij de start. Toch kwam iemand zonder handschoenen naar De Djump. Gelukkig was er nog wat buikbaars bij de gevonden voorwerpen en met een te grote handschoen en een sok (!) werd dit creatief opgelost.

 • [11-10-2015]Verslag A-groep.

  Vandaag met 9 personen de Langenboom tocht met een lengte van 87 km gefietst. We vertrokken om 08.30 uur, het was nog koud met weinig wind.Helaas konden we nog steeds niet door de Molenstraat maar zijn we via de Oude Liesselseweg richting Walsberg gegaan.

 • [04-10-2015]Verslag A-groep.

  De A-groep met een opkomst van 15 personen, was goed te noemen. Om 08.00 uur vertrokken vanaf De Djump. De Groeningen tocht, een tocht over vele autoluwe – en goed onderhouden wegen.

 • [04-10-2015] Verslag E-groep.

  Louis was vandaag de kaptein van de E – groep. Zijn rol moest hij al in het begin overgeven, dit omdat zijn GPS uitviel.

  De E – groep had zonder problemen de Knapersven tocht afgelegd in 2 groepen.

 • [26.10.2014] Vandaag de laatste toertocht van zomerseizoen 2014. Opkomst was goed in totaal 32 personen waarvan 6 dames. Gezamenlijk fietsten, zowel de E- als de A gangers, deze tocht ter afsluiting.

 • Vanavond om half zeven stonden Toon, Eric, Harry en Robert klaar om te vertrekken naar Asten. Op het programma stond de jaarlijkse "Nightbike" van TWC Asten. Inschrijven gebeurde bij Manege Heijligers. Toon, Harry en Robert betaalden zes euro. Eric twee euro meer omdat hij zijn NTFU-pasje vergeten was.

 • [19.10.2014] Vanmorgen om 08.00 uur was eerst een opname van de Rabobank Clubkas Campagne. Dit gebeurden samen met paar bestuursleden van AV – LGD. De bedoeling van deze opname met een interview was hoe de samenwerking tot stand is gekomen tussen AV – LGD en TC ’t Verzetje Deurne.

 • [19.10.2014] Met 11 leden en een aspirant-lid (José, de vrouw van Huub) als gastrijdster vertrokken we vandaag, onder ongekend mooie weersomstandigheden voor midden oktober, voor een rit van 60 km rondom het Peelgebied.

 • [12.10.2014] A–groep met 17 personen stonden om 08.30 uur klaar voor de Rijgemee tocht. Dit was enkele jaren geleden nog een sponsor tocht met als extra worstenbroodjes bij een sponsor in Mariaheide. Het was vanmorgen wel een beetje frisjes, enkele leden hadden als extra hun beenstukken maar aan gedaan.

 • [26/27/28.09.2014] Fietsweekend 2014 (Stay-Okay, Bergen op Zoom). Bij de voorbereiding heeft de commissie naar mogelijkheden gezocht om het zoveel mogelijk clubleden naar de zin te maken. Daarom werd een flexibel programma aangeboden en

 • [12.10.2014] Vandaag stond de Strabrechtseheide tocht van 63 km op het programma. Waar het aan ligt weet ik niet, maar we waren vandaag met liefst 16 personen, waarvan 3 vrouwen.

  Voordat we vertrokken werd er door Ad op gewezen dat er een 3-tal fietspaden

 • [05.10.2014] A–groep waren maar met 5 personen. Tegen 08.30 uur was het niet zo denderend weer, het motregende wat, dat je een goede opkomst kon verwachten. Wat zullen we doen, werd er onderling afgevraagd. Wachten op de E–groep of…..

 • [05.10.2014] Rond acht uur tokkelde een mals regenbuitje tegen de ramen. Ik raadpleegde buienradar, dat zag er geruststellend uit. Een brede strook buien trok oostwaarts weg. Inderdaad was het om negen uur droog.

 • [28.09.2014] De opkomst van de leden voor deze inmiddels legendarische route was geweldig: 4 vrouwen en 10 mannen. Robert was vandaag de captain.

  Klokslag negen vertrok dit gezelschap voor een ontspannen rit

 • [28.09.2014] Met 4 personen vertrokken we om 08.30 uur voor de Lottum-Tocht met een lengte van 88 km. We hadden mooi weer met weinig wind. Via de plaatsen Liessel, Neerkant, Helenaveen, Grashoek, Sevenum,

 • Vandaag de laatste tocht van het wegseizoen 2013. 9 personen trotseerde het slechte weer. Omdat dit de sluitingsrit was, gaan de A en E groep gezamenlijk deze tocht maken.

 • Zaterdagavond om 18.30 uur stonden 5 personen klaar, bij de Djump, om naar Asten te fietsen voor de Nightbike die TWC Asten organiseerde. Alle 5 hadden verlichting op hun mountainbike gemonteerd. De een met nog meer licht dan de andere.

 • Vandaag met 14 personen de Bakes tocht gefietst. Bij de tocht bespreking werd afgesproken dat we om de 5 km op kop deden door wisselen met de klok mee. Rechts voor zakte een plaatsje

 • Vandaag met 17 personen vertrokken we om 08.30 uur om aan de Zoom tocht te beginnen. Vanaf De Djump over de Molenweijerweg, met een slecht wegdek, door de Liesselse bossen naar de Leensel in Liessel. Normaal gaan we via de Hazeldonkseweg

 • Vandaag met 12 personen de Beverbeekse heide tocht gefietst. We vertrokken om 08.30 uur.

  De tocht ging door Vlierden, door Ommel en via de Dijkstraat naar Lierop.

Gedragscode ATB Gedragscode Race