Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
28
29
TC `t Verzetje Deurne.
Filter
 • [12-12-2021]Verslag ATB-A groep. 

  Vandaag weer een nieuwe ATB tocht de Kraaijenhutse ATB tocht met een lengte van 52 km. Met een opkomst van 7 leden vertrokken we om 08.30 uur.

  Met een grijze lucht was het een waterkoude ochtend, volgens de weergoden zou het droog blijven. De Kraaijenhutse ATB tocht was er eentje die weinig kilometers over bestaande mountainbike paden was.

 • [04-12-2021]Gravel verslag.

  Met drie personen vertrokken we iets later dan 08.30 uur voor de tweede gravel tocht van dit winterseizoen 2021 – 2022.

  Vandaag de Peelkanaal gravel tocht met een lengte van 80 km. 

  De weersomstandigheden van de afgelopen dagen had niet veel goeds gebracht op diversen paden, zeker op de zandpaden waar we diversen waterplassen moesten omzeilen.

 • [05-12-2021]Verslag ATB-A groep.

  Vandaag met een donkere grijze lucht maar voor 7 personen was dit geen redenen om thuis te blijven. Op het programma vandaag een nieuwe ATB tocht de “Peelrandbreuk” tocht met een lengte van 55 km, een paar kilometer langer dan in de toeragenda vermeld stond.

 • [13-12-2020]Verslag ATB-A groep.

  Vanochtend vertrokken we met 8 personen, een mooie opkomst. Echter voordat we vertrokken hadden we nog een paar problemen van technische aard op te lossen. Bij een persoon zat de ketting ineens vast tussen tandwiel en frame en bij de ander die net zijn fiets na 6 weken van de reparateur terug had waren ze na deze lange tijd blijkbaar vergeten zijn remklauw voor vast te zetten....

 • [06-12-2020]Verslag ATB-A groep.

  Vandaag voor de A groep de Simonshoekse bossen ATB tocht, op papier een lengte van 61 km. Vannacht een lekker nachtvorstje dat misschien wel de redenen is geweest voor een lager opkomst. Met 5 personen in een rustig tempo richting Liessel, tot voorbij het Loon alleen maar verharde weg. Via het steenfabriek ten westen langs Liessel waar we het 6 persoon begroeten met een goede morgen. Hij was ons tegen gefietst vanuit Neerkant.

 • [06-12-2020]Verslag ATB-E groep.

  Vandaag met 3 dames en 6 heren een vernieuwde route van de Moorsel ATB tocht.

  Onderweg werd er voor gesteld om de route anders te noemen en wel de verrassings Moorsel tocht. Dit omdat er vooral in het begin een beetje van zowel de oude als nieuwe route werd afgeweken. 

  We kwamen op paden die anders, dachten ze, door motorcrossers zijn gebruikt en iemand vond dat kennelijk niet goed.

 • [29-12-2019]Verslag ATB-A

  Vanmorgen een koude morgen, afgelopen nacht toch enkele graden gevroren. Bij het weg fietsen, 08.30 uur, was het nog -3 graden.

  Met 3 personen  deden we als het ware een rondje rond de kerk. Door Vlierden om daar de mountainbike route van de Bikkels op te pakken. Hier lag het er goed droog en verhard bij, met een lekker tempo zoefde we over de single tracks heen.

 • [27-12-2019]Lichtjestocht

  Een jaarlijks terugkerend evenement, Lichtjes tocht,  van ’t Verzetje, elke keer weer uitgezet door Henk. Henk steekt er veel tijd in om weer een mooi route uit te zetten met zicht op vele verlichte objecten.

  Avonden op de fiets of auto om zoveel mogelijk van deze mooie verlichten objecten in de route op te nemen. Kris kras door de St’ Jozefparochie met o.a. een mooi verlicht woonwagenkamp aan de Beukenstraat.

 • [22-12-2019]Verslag ATB-A.

  Vandaag op de toerkalender de ATB tocht georganiseerd door onze collega’s van TWC De Wekkers.

  Ze hadden 3 afstanden, 25 - , 45 - , en 65 km. De A – groep had de 65 km tocht op het programma. 

  Vanochtend zag het weer er niet best uit er zou de hele voor de middag regelmatig neerslag vallen.

 • [15-12-2019]Verslag ATB-A.

  Vandaag een nieuwe ATB tocht, De Helderse Duinen tocht met een lengte van 60 km. Toch een opkomst van 4 personen die het vandaag waagde om de nattigheid van de afgelopen dagen te trotseren.

  De voorspellingen waren goed, lekkere  temperatuur met af en toe het zonnetje erbij. Jammer genoeg was de wind vandaag ook weer aanwezig.

 • [08-12-2019]Verslag ATB-E

  Zondag 8 december een natte zondagochtend, helaas maar eentje op komen dagen voor de A – groep. Intussen maar koffie gezet en wachten of er opkomen dagen voor de WZR groep.

  Tegen 09.0 uur, jawel er komt er eentje aan, René. Iets na 09.00 uur ook geen gegadigden meer  voor op de weg te fietsen, dus samen maar een bakkie koffie drinken en kijken wat er om 09.30 uur nog komt voor de E mountainbike groep.

 • [01-12-2019]Verslag ATB-A

  Vele witte daken en  bevroren ruiten van de geparkeerde auto’s, de winter is weer in het Brabantse land. Tegen 08.30 uur 3 personen die zich bij Cratos gemeld hadden voor de Somerense Heide tocht.

  Ja, als er niet meer komen dan vertrekken we voor deze tocht van 58 km.

  Eenmaal op de fiets keken we nog even achterom, en ja hoor daar komt de vierde persoon nog aan.

 • [30-12-2018]Verslag ATB-E

  Vandaag met 1 dame  en 5 heren vertrokken voor een nieuwe ATB tocht, Wolfsputter tocht een lengte van 34 km.

  Na 4 weken van afwezigheid maakte Hanneke haar rentree. Onder leiding van Ad vertrokken we richting Zandbos. Hier goed en wel aangekomen wilde Jac het tempo aangeven dit was van korte duur bij eerste afdaling reed hij al verkeerd. Dus Ad nam leiding weer over.

 • [30-12-2018]Verslag ATB-A

  Met 5 personen fietsten  we de Haradi tocht, een lengte van 51 km, voor Harry was dit de laatste rit van het  jaar,  en wat werd er flink door gereden.
  Als Toon op de harde weg komt dan gaat het gas erop ,en dan loopt de teller boven de 30 en dat op een ATB fiets.

  Maar het was wel te doen en in de bossen mocht Harry  vaak het tempo aangeven.

 • [26-12-2018]Verslag ATB-A

  Vandaag 2de Kerstdag met 8 personen vertrokken voor de 7 Meren tocht. Deze meren of vennetjes  liggen verdeeld over de Strabrechtse heide. De tocht heeft een lengte van 51 km.

  Het was vanochtend nog frisjes met de vorst van afgelopen nacht. De weilanden en heide gebieden zagen er daardoor wit uit.

 • [23-12-2018]Verslag ATB-E

  Ook Ad heeft  de "wekkers" tocht gereden. Niet de 65 zoals Henk maar de 45 km route.
  Toen Ad  daar aankwam zag ik nog net Marc vertrekken. 

  Om half 10 was ik de enige " verzetter" bij de start en ben toen maar alleen vertrokken.

 • [23-12-2018]Verslag ATB-A

  Vandaag fietsten we een georganiseerde ATB tocht van onze Deurnese collega’s TWC De Wekkers.

  08.30 uur zouden we vertrekken maar voordat je binnen bent, om je in te schrijven, wordt je door diversen mensen aan gesproken..

  Hierdoor vertrokken we wat later, maar voor we weg fietsen moest Harry nog vlug nieuwe batterijen in zijn GPS zetten.

  Met 4 personen hadden we ingeschreven voor de 65 km route

 • [16-12-2018]Verslag ATB-A

  Vandaag de ATB A – groep met 3 man sterk op pad voor de tocht Hel van Bamor, een lengte van 49 km.

  Dat het een hel was vandaag kun je wel zeggen met dat laagje sneeuw wat afgelopen nacht is gevallen. Vele paden waren toch zwaar door de bladeren met de sneeuw die alles extra nat maakten.

  Maar we lieten ons niet kennen.

 • [09-12-2018]Verslag ATB-A

  De regen was vandaag weer de spelbreker, voorspeling was dat het amper droog zou blijven. Toch weer 3 gekken die menen van huis te moeten.

  Vandaag de Peelparel tocht een lengte van 61 km. Iets na 08.30 uur, met regenjas aan, vertrokken we vol goeden moet.

 • [02-12-2018]Verslag ATB-E

  Vanmorgen om 08.30 uur regende het, opkomst zal minimaal zijn. De vaste kern Harry en Toon waren aanwezig. Wat doen we ermee, blijven we wachten tot 09.30 uur of er E gangers komen…….  Wachten dus.

 • [26-12-2017]Verslag ATB-A

  2de Kerstdag wat zal erop komen dagen, tegen de klok van 08.30 uur druppelde het een beetje. Gelukkig 4 personen die ’n paar kilootjes eraf wilden halen en klaar waren voor de 7 Meren tocht.

 • [24-12-2017]Verslag ATB A+E


  De ATB A – groep was vandaag met 3 man sterk vertegenwoordig bij onze collega’s, ATB toertocht van TWC De Wekkers.

  Met Scan en Go de inschrijving gedaan, nog een lekker bakkie koffie genomen voor we vertrokken. Inmiddels was het 08.40 uur, niemand zal nog komen, zeiden we tegen elkaar, en we vertrokken.

 • [17-12-2017]Verslag ATB-E

  Vanmorgen bij Cratoscentrum grote John net gemist Harry en Toon waren al aanwezig en langzaam kwam de rest binnen gedruppeld. Met dit mooie gezelschap, 8 personen,  vertrokken we richting de Peel. Na een zuigend karrenspoor pad hadden sommigen van ons hier door al brede dijbenen dus een goede warming-up.

 • [10-12-2017]Verslag ATB-E

  Bij aankomst Cratoscentrum zaten er 2 personen binnen Toon en Harry. Tiny sloot zich hierbij aan.Na tot 9.30 uur  gewacht te hebben besloten we te vertrekken. Tiny gaf tempo aan in Liesselse bossen het was toen nog vrij droog.

 • [03-12-2017]Verslag ATB-A

  Vanmorgen om half negen, nog niemand te zien bij Cratoscentrum. Wat zullen we doen, weer naar huis of koffie zetten en op de E groep wachten.

  Wacht, ik zie een rood shirt aankomen……  a ha Harry de tweede diehard.  

  Samen even overlegt wat we zullen gaan doen, we waren er zo uit. We gaan de hel van Bamor fietsen.

 • [26-11-2017]Verslag ATB-A

  Het was frisjes, weer was verder goed, we vertrokken met z'n 3e en ondergetekende sloot net iets later aan.Richting Ysselsteyn,  daarna zagen we de Weverlose berg liggen en van de route af te wijken en deze een paar keer te beklimmen naar het hoogste punt.

 • [28-12-2016]Verslag extra

  De jaarlijkse lichtjes tocht kwam qua deelnamen langzaam op gang. Week voor aanvang waren er nog twijfels of het door moest gaan.

  Mede oorzaak was ook dat we na afloop niet op De Djump terecht konden.Henk, die de route zou uitzetten, was al diversen avonden op stap geweest maar het viel hem tegen om leuke verlichte plekken te vinden.

 • [26-12-2016]Verslag ATB-E

  Er zijn bij de club wel een paar die waterdicht lijken te zijn, vanmorgen was het om half negen even droog.

  Daarom met een regenpak aan maar gaan kijken bij De Djump om het overtollige aan calorieën wat kwijt te raken.

  En ja hoor Toon zat er, de koffie was al klaar, omdat het weer begon te regenen wachten we op de E groep maar er kwam niemand.

 • [18-12-2016]Verslag ATB-E

  Voor de E-groep stond vanmorgen de route Mariapeel op de planning, maar Ad had al in de groepsapp voorgesteld om de Schadijkse bossen te fietsen. Mariapeel wordt momenteel verbouwd en woensdag bleek bovendien dat de route een stukje gaat over paden waar geen fietsers mogen komen! Dus met maar liefst 9 mannen en 3 vrouwen togen we naar Horst.

 • [18-12-2016]Verslag ATB-A

  Vandaag, na ’n paar jaar geen georganiseerde tochten gefietst, een toertocht van onze collega’s uit de Walsberg TWC De Wekkers.

  Om 08.30 uur waren 5 personen aanwezig op De Djump, gezamenlijk fietsten we naar Sportpark Leeuwkensbroek in de Walsberg.

  Vlug inschrijven met Scan & Go en hoppa weg konden wij. Walter had er zin in en trok meteen door, hij werd nog terug geroepen door Harry “ hé we hebben nog 65 km te gaan “.

 • [11-12-2016]Verslag ATB-A

  De ATB A – groep vandaag met 5 personen, vertrokken om 08.30 uur voor de Haradi ATB tocht. Op papier een lengte van 52 km maar in werkelijkheid beetje langer.Harry deed het kopwerk en had er een goed tempo in. De regen van afgelopen nacht had weinig tot geen schade aangebracht. De paden waren goed gangbaar.

 • [11-12-2016]Verslag ATB-E.

  Geheel voldaan stapte een flinke groep van 11 personen af bij de Cratosvrienden. Omdat we wat laat waren stond de A-groep buiten al klaar om huiswaarts te keren. Zodoende werden we meteen bediend met een lekker bakje "Mieke's koffie". Deze was zeker zo lekker als "Johnny's koffie"!!Dank je wel voor de service.

 • [12-11-2016]ATB Clinic

  Zaterdag 12 november was er een ATB Clinic, op verzoek, georganiseerd voor de leden. Deze werd gehouden in de Zandbos. 

  09.00 uur verzamelen bij de Bosschuur, deze tijd werd aangehouden omdat de Lopersgroep, elke zaterdag, om 10.00 uur een bostraining houden. Deze training was op en rondom de zandbult.

 • [04-12-2016]Verslag ATB-E

  Met een ongekend groot aantal van 16 personen vertrokken we vanmorgen om half tien voor de LieZanNe tocht. Met een 3-tal dames die voor de eerste keer met de groep mee gingen werd daarom in een gepast tempo gereden. Het weer was ideaal voor een mountainbiketocht.

 • [04-12-2016]Verslag ATB-A

  De ATB A – groep met een magere 6 personen van start voor de Hel van Bamor, een tocht van 47 km. Met een rustig tempo fietsten we richting de Zandbos, hier zouden we een gedeelte van de mountainbike route fietsen.

 • [27-12-2015]Verslag ATB-A

  Met 9 mannen begonnen we aan een nieuwe mountainbike tocht van 49 km volgens de agenda. Voor vertrek werd nog medegedeeld dat we op een paar plaatsen de tocht zouden verleggen om een nog mooiere tocht te krijgen.

 • [26-12-2015]Verslag ATB-A

  Vandaag met 5 man op pad geweest voor de 7 – Meren tocht.Adri had deze tocht op 1ste kerstdag voor gefietst om de route nog mooier te maken. 

  Hij noemde deze tocht de 8 meren tocht, maar of we 8 meren hebben gezien?

 • [20-12-2015]ATB-A

  ATB A – ploeg vandaag met 4 personen, de lage opkomst voor de A – ploeg zal om diversen redenen zijn.Met 3 personen vertrokken vanaf De Djump voor de Somerense Heide tocht. De 4de persoon, Adri, fietste van huis uit ons tegen moet.

 • [20-12-2015]ATB-E

  De Stippelberg route zoals we die gezamenlijk  gereden hebben, met hier en daar een paar stukken waar ik nog nooit ben geweest.Met 2 dames en 9 heren vertrokken we iets later dan afgesproken, en in een rustig tempo gereden zodat iedereen mee kon.

 • [13-12-2015]Verslag ATB-E

  Vanmorgen bij aankomst De Djump stonden er 2 dames van de harde kern te wachten Lilian en Lucile. Even erna kwam Jeffrey en Tiny completeerde het geheel.Omdat het regende en de weg naar de Stippelberg er nat en  zompig bij lag, wilden wij bij de dames deze zware rit niet aandoen. Een van de dames was net herstellende van ziek zijn.

 • [13-12-2015]Verslag ATB-A

  ATB-A groep vandaag met 4 deelnemers, deze waren aan elkaar gewaagt.Vooraf werd afgesproken dat we niet langs de Astense AA zouden fietsen. Hier hadden ze de sloot schoon gemaakt en al dat modderzand op de dijk tussen de AA en deze sloot uit gesmeerd, een grote modderpoel.

 • [06-12-2015]Verslag ATB-A

  De ATB – groep met 7 personen vertrokken voor de Venraijse parken tocht.

  Voor  vertrek hadden we besproken om de Lupineweg en de Zonnewende te mijden en de Veghelse Dijk recht door te volgen. Hier werd het groepje al uit een geschut. Op het Leegveld aan gekomen wilde Jo al afhaken.

 • [28.12.2014] Door Robert: Weet niet of het de echte ATB-ers waren die vandaag toch naar de Bikkelsroute zijn afgereisd, maar een ding staat vast: Het waren de echte mafkezen!

 • [26.12.2014] 2de Kerstdag opkomst 4 personen, op programma stond de Boogbrug tocht. Omdat deze tocht route Zandbos, Helmond en Bikkels bevatten en deze de afgelopen twee weken al diversen gedeeltes gefietst te hebben werd er gezamenlijk besloten een andere tocht te maken.

 • [21.12.2014] Met een groepje van vijf stonden we vandaag klaar voor de enige echte klimtocht in onze vlakke regio: De Twaalf viaductentocht. Voor de poort stonden vanmorgen Marieke, Alan, Louis en Robert. Jos kwam gelukkig ook nog aanrijden. Gelukkig, want

 • [21.12.2014] Vanmorgen starten we bij de poort van De Djump met 7 leden. Hanneke, Arno, Roland, Tiny, Walter, Huub en Ad. Na afscheid te hebben genomen van de 5-talige WZR- groep. Het was prachtig mountainbikeweer. Maar gezien de regen van de afgelopen dagen zouden

 • [21.12.2014] Om 08.30 uur met 5 personen richting sportpark de Wasberg waar je kon inschrijven voor de ATB toertocht van De Wekkers. De zesde persoon Jo zat al op ons te wachten. Iedereen koos voor de 65 km. Het zal wel werken zijn, werd er onder elkaar gezegd,

 • [14.12.2014] Om half tien meldden zes heren en een dame zich voor de Kanalentocht. Mooi zonnetje, net boven nul en een klein briesje, ca 2 bf schat ik. We moesten even wachten tot sleutelbewaarder Jac ook de ATBers op weggeholpen had en de poort kon sluiten.

 • [14.12.2014] Vandaag met 9 personen op pad, een ATB tocht door de Zandbos, Bakelse bossen, gedeelte over bestaande ATB route van Gemert. Over de oude stortplaats van de Mortel. Via Grotelse heide naar Dierdonk waar we de ATB route van Helmond op pakten

 • [07.12.2014] WinterZondagRacers. Een paar graden boven nul. Dik ingepakt kwam ik bij De Jump. Tussen allerlei ATB volk stond Louis moederziel alleen met zijn racefiets. Samen zijn we begonnen aan de Bunthorsttocht. Lekker soepel rondtrappen, windje in de rug.

 • [07.12.2014] Omdat een aantal leden vandaag assisteerde bij de Zandbosloopcross waren er vanmorgen wat minder fietsers. Voor de 1e ATB E-groep tocht melden zich vanmorgen 4 gegadigden. Hanneke en Arno reden op hun nieuwe fietsen hun eerste ritje.

 • [07.12.2014] Vandaag stonden er 6 personen klaar voor een "hybride" rit. Eerst moest een flink stuk asfalt bedwongen worden richting de Schadijker bossen ten noorden van Horst-America. Er is de afgelopen jaren al van alles geprobeerd (met name door Harry)

 • Ja, ja, het Verzetje is niet bang van een beetje kou! Maar liefst 17 personen meldden zich voor een ritje op de weg deze zondagmorgen. In één groep hebben we dit volbracht. Het ging met horten en stoten. Zo was er bij de start al een lekke band. De pechvogel had het geluk dat hij in de verwarmde kantine de band kon wisselen. Later was er nog tweemaal lek en moest het werk in de kou gedaan worden. Maar het lukte! De route was op woensdag en zaterdag toch niet helemaal goed verkend. We verdwaalden zowat in Oirlo. Ja, dat kan! Het centrum aldaar was opgebroken en ondergetekende dacht het met een blokje om op te lossen. Niks blokje om, want er is maar één mogelijk weg rechtdoor. We hebben onze weg gevonden en waren rond half een terug. Bij De Jump wachtte Toon ons op. Hij had de koffie klaar. Heerlijke koffie. Volgende week de Bunthorsttocht. Mooie tocht wederom. -RvD

 • [30.11.2014]Vanochtend een korte discussie over hoe of wat over de Peelparel tocht. Afgelopen woensdag hadden twee bosrakkers deze tocht voor gefietst en vonden dat er te veel verharde weg inzat. Hoe deze gefietst hebben is achteraf er niet uitgekomen.

 • [23.11.2014]Deze zondagmorgen bleven er mensen binnenkomen. Het mooie najaarsweer was duidelijk voor velen inspirerend. En terecht. Gelet op de grote opkomst werd besloten in twee groepen te vertrekken. Een 'snellere' en een 'iets minder snelle' groep. Een goede beslissing.

 • [23.11.2014]Met 7 ATBers vandaag de Herselse tocht gefietst. Adri was vanouds onze kopman, hoe hij het allemaal in zijn kop onthoud met al die veel op elkaar lijkende bospaden sta je telkens versteld van. Hij crost overal tussen door of er over heen, maakt hem allemaal niets uit.

 • Vandaag met vier personen ruim 65 km gefietst. Pittig, met windkracht 4 à 5. Via Liessel, de Leensel en de Venbergweg door de Dennendijksebossen. In Liessel trokken Jos, Henk en Jac hun regenjasje aan, ondergetekende had ten onrechte op weeronline vertrouwd. Het miezerde flink.

 • Vandaag met 15 personen de toertocht van De Wekkers gefietst. Ruim 800 deelnemers. Tegen 09.00 uur hadden we allemaal ingeschreven, klaar om te vertrekken. Maar eerst moest er naar Louis zijn demo 29 inch mountainbike fiets gekeken worden. Louis mocht deze vandaag uit proberen.

 • Vanmorgen vertrokken met 11 personen voor een gerenoveerde uitgave van de Peelpareltocht. Na een nachtelijk buitje, waardoor alles toch weer nat en vies was geworden,

 • Vandaag moesten de WZR-ers het stellen zonder captain Henk. Hopelijk niks ernstigs met Henk aan de hand. William had gisteren een "buurtfeestje" gehad. Hij was gelokt

 • Vandaag een prachtige rit in de omgeving van Overloon gereden. Rond een uur of acht is Robert met de crosser naar het oorlogsmuseum te Overloon gefietst. Robert kwam precies

Gedragscode ATB Gedragscode Race