Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
TC `t Verzetje Deurne.
Filter
 • [29-05-2022]Verslag E-groep.

  Tegen half acht vanmorgen regen, regen en nog eens regen. Niet veel maar toch. iets over half acht droog weer, vlug naar de blokhut misschien zijn er wel meer gekken. Helaas niemand op komen dagen. Dan maar naar huis voor een bakkie koffie en we zien wel rond half negen.

  Kwart voor negen weer bij de blokhut aangekomen stond er eentje te wachten. Een dame met korte broek, die verwacht mooi weer. Komen er nog meer vroeg ze, denk het niet de lucht ziet er te donker uit.

 • [06-05-2022]Verslag B-groep.

  Een lage opkomst vandaag met Hemelvaartsdag, 1 dame en 6 heren vertrokken om 07.30 uur voor de Kevelaar tocht met een lengte van 105 km.

  Met een mooi tempo fietsen we over de Brabants wegen richting het Limburgse land om via de Wellsche Hut de grens over te gaan. Maar voordat we in Kevelaar waren eerst nog een klein klimmetje richting en Wemb.

 • [22-05-2022]Verslag B-groep.

  Vanmorgen moesten we buiten verzamelen, binnen lagen er verschillende te slapen. Dit was ook geen probleem het zonnetje stond al aan de hemel.

  Om 07.30 uur kwam de eerste A – ganger, hij was de enigste. Merendeels van de A – gangers zitten komende week in Frankrijk om de Ventoux van diversen kanten te beklimmen.

 • [08-05-2022]Verslag A-groep.

  Vandaag waren er vier clubleden voor de Thorntocht van de A-groep. Plus een verdwaalde B-rijder die 15 minuten ‘te vroeg’ aan de start stond. Hij werd vlot overgehaald om met de A-groep mee te fietsen. Indien nodig zouden we de snelheid aanpassen. En er werd uiteraard woord gehouden!

 • [08-05-2022]Verslag B-groep.

  Vandaag was het buiten verzamelen i.v.m. jaarmarkt van Jong Nederland Zeilberg. De A- groep was inmiddels al vertrokken voor de Thorn tocht, met 4 personen begonnen ze om 07.30 uur voor de 116 km lange tocht.

  Het was nog frisjes vanochtend, sommigen hadden nog wat winterkleding aan.  Nadat onze jarige job, inmiddels 57 lentes jong, door iedereen gefeliciteerd werd vertrokken we voor onze Thorn tocht met een lengte van 99 km.

  De Kapteijn vermelde nog even vlug dat er rustig aan gefietst moest worden wat in Thorn is niets voor 10.00 uur open. Maar dat was tegen dovenmans oren gezegd.

 • [01-05-2022]Verslag B-groep.

  Iets voor 07.45 uur waren 7 personen aanwezig om de tocht van vandaag te fietsen en wel De Molenvelden tocht met een lengte van 103 km.

  Nog even de route door genomen waar de knelpunten zaten en we konden vertrekken.

  De oudste aanwezige nam bewust het eerste kopwerk. Dit omdat hij een trage beginner is die de eerste kilometers nog warm moet draaien.

 • [01-05-2022]Verslag A-groep.

  1 Mei de dag van de arbeid.

  Dat werd van ons ook verwacht.

  Een tocht van 118 km op het programma.

   

  Om half acht paraat bij de blokhut werd er nog even gesproken over de bezetting van de A groep.

 • [30-05-2021]Verslag B-groep.

  Vandaag voor de A – en B – groep de Thorn tocht oftewel naar het witte dorp van Limburg. Voor de A – groep een afstand van 117 km en voor de B – groep een afstand van 100 km.

  Zowel de A – als de B – groep vertrokken om 07.45 uur. A met 6 personen en de B – groep met 9 personen. De tocht naar Thorn was voor de A gangers anders als voor de B gangers, met wel de bedoeling dat we ongeveer tegelijk aan zouden komen in Thorn.

  Helaas was dit niet het geval, waarschijnlijk de B groep een iets te hoge snelheid aan gehouden. Het tempo kon iedereen goed volgen er werd totaal niet geklaagd.

 • [23-05-2021] Verslag B-groep.

  Een verslag vandaag wat geschiedenis schrijft. De laatste gezamenlijke tocht op de weg van ’t Verzetje dateert alweer van 18 oktober 2020. Nu 23 mei 2021 hervatten we ons wekelijks gebeuren, het gezamenlijk fietsen in een groep. Wel met in acht neming van de huidige Corona maatregelen.

  Vanmorgen om 07.30 uur, vertrektijd van de A – groep, waren er maar 2 personen aanwezig. Deze besloten een kwartiertje te wachten om met de B – groep mee te fietsen.

 • [30-05-2019]Verslag A+B groep

  Een miezerige morgen veroorzaakte een lage opkomst. De buienradar gaf een lichte regenbui aan tot ongeveer 08.00 uur.  Achteraf viel het mee, we hebben amper regen gehad.

  Het meeste water waar we last van hadden was het opspattende water van onze voorganger. Iets na 07.30 uur vertrokken we, A – en B groep samen, met 6 personen.

 • [26-05-2019] Extra

  Vandaag onze jaarlijkse “Regelmatigheids tocht” . Dit jaar eerder in seizoen geplaats om meerdere leden de mogelijkheid te geven om mee te doen.

  Regelmatigheids tocht is geen wedstrijd wie het snelst kan fietsen. Het gaat erom vooraf een gemiddelde opgeven niet wetend welke afstand je moet afleggen. Dit zonder horloge, GPS of wat voor soort waarmee je je snelheid kan controleren, dus puur op het gevoel.

 • [19-05-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag met 2 dames en 10 heren op pad geweest voor de Boshoverheide tocht, op papier een lengte van 94 km. Om 07.45 uur vertrokken we, beetje fris nog maar het zag er goed uit. 

  Met een lekke tempo fietsten we naar het centrum van Lierop. Hier werden we tegen gehouden door verkeers regelaars. Het gehele centrum was afgesloten voor verkeer inclusief fietsers.

 • [12-05-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag hadden de A – en B groep dezelfde tocht, vooraf route dor genomen waar knelpunten zaten. Maar voordat we vertrokken wilden Mario nog even de route van afgelopen zondag een paar punten doorspreken.Het mooie hiervan is dat het opbouwend is en daar iedereen weer even op geattendeerd wordt.

 • [12-05-2019]Verslag A-groep.

  Met 1 dame en 5 heren vandaag de Dubbroek tocht gefietst. Vooraf was al duidelijk dat we met een flauw windje in de rug zouden vertrekken en dat die wind tegen de middag ietsje zou aanwakkeren. We begonnen zeer verstandig in een gecontroleerd tempo.

 • [5-5-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag de jaarlijkse tocht van onze collega’s TWC De Wekkers. 08.00 uur inschrijven in het gemeentehuis van Deurne. Deelnemers stroomde langzaam binnen  net zoals de leden van ’t Verzetje.

  Inschrijving was makkelijk met Scan & Go, betalen en hopla het was zo geregeld. Nog vlug een bakkie koffie en langzaam liep de A – en B groep naar buiten.

  Hier stond Johnny te wachten voor de groeps foto’s, eerst de A groep die met 6 personen vertrokken.

  De B groep, met 10 personen, wilde perse een groeps foto onder de boog van onze sponsor Plus Bouwmans.

 • [21-05-2018]Verslag B-groep.

  De A – en B groep hadden vandaag de Achelsekluis-tocht, een lengte van 99 km, op het programma staan.

  Klokslag 08.00 uur werd er in één groep gestart voor de A- en B-tocht daar er maar 1 A-rijder aan de start was verschnenen.Met 6 mannen en 1 vrouw werd koers gezet richting België.

  Vooraf werd afgesproken om juist in het begin geen te hoog tempo aan de dag te leggen omdat de wind in het eerste gedeelte mee zat en in het tweede gedeelte onze tegenstander zou zijn.

 • [21-05-2018]Verslag E-groep.

  Op eerste pinksterdag laat in de middag bleek dat er geen ‘’Kapten’’ was voor de E groep voor deze tocht op tweede pinksterdag. Uiteindelijk is dit via de WhatsApp E groep opgelost. Er was iemand beschikbaar die niet met de B groep meeging maar de E groep. Overigens zonder de route echt te kennen. Maar daar hebben we techniek voor.

 • [20-05-2018]Verslag A+B groep.

  De A – en B groep hadden vandaag de Am Bruch tocht, een lengte van 100 km, op het programma staan.

  Ruim voor 08.00 uur was iedereen aanwezig, 7 personen voor de A groep en 9 personen voor de B groep. 

  Am Bruch is een klein gehuchtje net over de grens bij Well naast het Duitse plaatsje Wemb.

 • [20-05-2018]Verslag E-groep.

  Vandaag aan vertrek 2 dames en 7 heren. Het was vanmorgen al vrij zonnig en de stemming zat er al goed in. 

  Onderweg mooie vergezichten en dan al dat groen, fantastisch. Met een mooi tempo richting Heibloem. Onderweg zijn we vele renners tegengekomen. Voor de rest niet veel spectaculaire dingen tegengekomen.

 • [13-05-2018]Verslag E-groep

  Op Moederdag onder regenachtige omstandigheden met z’n 4tjes vertrokken. Capten Toon van de A, Capten Harry van de B,  Capten Ad van de E en Tiny. 

  Dat de opkomst zo magertjes was had zeker te maken met Moederdag en het weer. Maar ook om dat afgelopen zaterdag  nog een groep van 7 man die een 155km tocht richting Duitsland gemaakt hadden met een persoon van de B er bij.

 • [12-05-2018}Verslag A-groep.

  2de Zaterdag van de maand een lange tocht voor de liefhebbers. Vandaag stond de Kalver Pesch tocht, een lengte van 148 km, op het programma.

  8 personen stonden om 08.00 uur klaar voor vertrek. Met een rustig tempo begonnen we aan onze route. 

  Tot  voorbij Sevenum waren het bekende wegen. Via Tegelen, waar we diversen stoplichten tegen hadden, gingen we de grens over richting Kaldenkirchen.

 • [10-05-2018]Verslag A-groep.

  Vandaag de traditionele Kevelaar tocht op Hemelvaartsdag. Een jaarlijks gebeuren in de Maria maand Mei.

  De A groep vandaag met 6 personen en de B groep met 9 personen.

  Nadat we de route hadden door genomen vertrokken we om 07.30 uur.

 • [06-05-2018]Verslag A-groep.

  Vandaag voor alle groepen de toertocht Deurne – Deurne, georganiseerd door TWC De Wekkers. Je kon kiezen tussen de afstanden 85 – en 125 km.

  De A – groep ging voor de 125 km die in wekelijkheid bijna 128 km was.

  Eerst een groepsfoto van de A groep en iets na 08.00  uur vertrokken we met 8 personen.

  Vanaf begin al een strak tempo fietsten we via de Walsberg binnen door naar Vredepeel, door de  Sint Anthonis bos, Wanroij, Haps richting Beers.

 • [06-05-2018]Verslag E-groep

  De E-groep is met 6 personen vertrokken. Wij vertrokken als eerste, maar werden achter in de Walsberg ingehaald door de B-groep. Eigenlijk was de E-groep liever samen met de B-groep vertrokken in 2 gelijke groepen zodat het kopwerk beter verdeeld zou kunnen worden.

 • [28-05-2017]Verslag E-groep.

  De E –groep, onder leiding van AD, was met 3 dames en 10 heren op pad geweest voor de Sambeek tocht.

  Vrij kort na der start  had Jeroen al  lek gereden. Toen bleek tevens dat Ad verleid was geworden de voorrijders(sters) zodat hij de juiste route even bijster was geraakt. Dankzij een oplettende Marti werd  door Ad de route, zoals die gereden moest worden, verderop weer opgepakt.

 • [28-05-2017]Verslag A-groep.

  Vandaag de A – groep met 8 personen voor een nieuwe tocht, Geijstingen tocht. Geijstingen een plaatsje in België onder de rook van Thorn.

  De tocht begon mooi lekker de zon, de warmte was een stuk minder dan gisteren. Helaas werd dit mooie weer verbroken door een regenbui waar we zeker 1 – tot 1 ½ uur in hebben gefietst. Niemand had een regenjack bij, dus door fietsen maar.

 • [25-05-2017]Verslag B-groep.

  's Morgens al vroeg uit de veren voor het jaarlijkse rondje van het kaarsje in de meimaand.

  Kevelaer 120 km en als B groep een lekker tempo tot 30 km/uur.

  Met 5 mannen en 1 vrouw achter de A-groep aan die we tot op de Paardenkopweg waar we anthony terug zagen komen, goed konden volgen.

 • [25-05-2017]Verslag A-groep.

  De laatste jaren vaste prik op Hemelvaartsdag, het tochtje Kevelaar. Vandaag met groep A en B.

  Omdat Harry geblesseerd is heeft Walter zich aangeboden om bij deze tocht de rol van kapitein op zich te nemen voor de B groep.

  De opkomst was minimaal vandaag, 6 personen voor de A groep en ook 6 personen voor de B groep. Zoals enkele vernomen hadden waren er verschillende een paar dagen erop uit.

 • [21-05-2017]Verslag A+B groep.

  Vandaag de A – en B groep samen op stap voor de Maashorst tocht, een lengte van 106 km. De Maashorst tocht is een gedeelte kopie van de vorig jaar georganiseerde tocht van De Wekkers Deurne – Deurne.

 • [14-05-2017]Verslag A-groep

  De A – groep vandaag met 1 dame en 9 heren vertrokken op Moederdag voor hun Dubroek tocht, een lengte van 88 km.

  I.v.m. Moederdag een kortere tocht en wat latere vertrektijd. 4 personen hadden gisteren, met enkele andere leden, een lange tocht van ruim 150 km gefietst.’n Paar daarvan waren nog niet helemaal uitgerust maar stonden hun mannetje wel tijdens deze tocht.

 • [10-05-2017]Baantraining

  Het was wederom mooi weer om op de baan te fietsen. Circa 20 deelnemers waren bij de baan training aanwezig.

   

  Onze "Top fotograaf" was ook aanwezig, hij kon met zulk mooi weer niet wegblijven om al deze sensatie vast te leggen.

 • [13-05-2017]Verslag extra

  Vandaag de eerste lange tocht van het seizoen, Deurne – Xanten – Deurne. Een tocht volgens GPS van 155 km. Maar in werkelijkheid hadden we er maar 152 km gefietst.

  08.30 uur vertrektijd maar onze kapitein Harry was ’n paar minuten te laat. Na het verhaal van Harry aan gehoord te hebben waren we klaar voor vertrek.

 • [07-05-2017] 

  Vandaag de toertocht van TWC De Wekkers “Deurne – Deurne”.

  Je kon kiezen tussen een afstand van 85 – of 125 km. Vooraf was de afspraak al gemaakt dat we in 3 groepen zouden deelnemen.

  Groep A voor de 125 km met een hoger tempo, vertrek 08.00 uur.

  Groep B ook voor de 125 km maar met een lager tempo, vertrek 08.00 uur

  Groep E voor de 85 km met rustig tempo, vertrek 08.15 uur.

 • [29-05-2016]Verslag A-groep.

  De A – groep vandaag een lage opkomst, 2 dames en 5 heren. De reden van een lage opkomst kan divers zijn. De Weers voorspelling waren niet positief, Deurne kermis, Vogezen fietsers dagje rust of met E – ploeg mee, elders fietsen.

  De Leukerheide tocht van vandaag is een tocht die we vorig jaar voor het eerst hadden gefietst met onze jaarlijkse gastrijder Gerard.

 • [22-05-2016]Verslag A-groep.

  Bij vertrek om 07.30 uur was het nog droog maar de buienradar gaf rond 08.00 uur de eerste teken van regen, dit klopte aardig.

  Op de Peeldijk in Milheeze deden diversen hun regenjasje aan.  Marti die in Milheeze aangesloten was hield het voor gezien ter hoogte van de Middenpeelweg.

  Voorbij Oploo reed Anthony zijn achterband lek.

 • [22-05-2016]Verslag B-groep.

  Met 9 personen vertrokken we direct na de A groep, kwam er voor het Viaduct van de Walsberg Jan nog bij zodat we met 10 personen verder gingen. 

  Op de weg van Milheeze naar Vredepeel begon het te regenen ,even stoppen en een paar trokken de regenjas aan er waren er ook bij die de regenjas ingepakt lieten. Na Oploo zagen we de A groep weer voor ons ,maar voor we er bij waren vertrokken zij weer. 

 • [22-05-2016]Verslag E-groep.

  De E – groep had vandaag de Landgoed Geijsteren tocht, een lengte van 73 km.

  Met 6 personen, onder leiding van Geert, vertrokken deze om 08.45 uur.

  Bij vertrek regende het maar dat weerhouden hun niet om thuis te blijven.

 • [16-05-2016]Verslag A-groep.

  2de Pinksterdag met 9 personen om 07.30 uur vertrokken voor de Boshoverheide tocht.

  Voor vertrek de route van gisteren door genomen, Toon begon met een applaus voor de aanwezigen. Helaas niet iedereen was aanwezig.

  Het applaus was voor de twee groepen die gister perfect gefietst hadden en een zeer goede beoordeling ingevuld via Rate – a – route.

 • [16-05-2016]Verslag E-groep.


  Geert, de kapten, was tevreden over zijn 11 manschappen met het verloop van de Caluna tocht.

  Een paar A – gangers waren met de E – groep mee geweest en hadden het meeste kopwerk gedaan.

 • [15-05-2016]Verslag A-groep.

  De A –groep vandaag met 22 personen van start gegaan. Eerst had Toon nog de route doorgenomen van vorige week. Via Rate – a- route waren de meningen verdeeld over de houding van de groepen.Verdeeld over twee groepen, waarvan René de eerste groep als Kapteijn en Toon voor de tweede groep, vertrokken voor de Vergeten dorpen tocht.

 • [08-05-2016]Verslag A-groep.

  I.v.m. Moederdag vertrok de A – groep vandaag om 08.30 uur voor een kortere tocht van 87 km, de Dubbroek tocht. Met 20 personen, verdeeld in twee gelijke groepen vooraf. Helaas bij vertrek zat in de eerste groep 11 personen waar later een twaalfde persoon aansloot.

 • [01-05-2016]Verslag A+B groep

  De A – groep vanmorgen met 21 personen aanwezig voor de toertocht Deurne – Deurne 125 km.Om 07.30 uur wilde we eigenlijk al vertrekken maar organisatorische waren de Wekkers nog niet helemaal klaar.  In feite waren wij ook te vroeg, starttijd was om 08.00 uur. Johnny onze fotograaf was er ook al vroeg bij en maakte voor vertrek nog een groepsfoto en nadien enkele actie foto’s te zien op onze site.

 • [05-05-2016]Verslag A-groep

  De A – groep vandaag met 17 personen vertrokken om 07.30 uur voor de Kevelaar tocht. Als een groep vertrokken we in een rustig tempo.

  Over rustige Brabantse en Limburgse wegen gingen we de Wellsehut de grens over. Om via een lus in Kevelaar aan te komen.

 • [05-05-2016]Verslag E-groep

  De E – groep onder leiding van Ad, die met 9 personen de Maarheeze lus tocht hadden gefietst, zaten al aan de koffie buiten op het terras. 

  De E-groep had bij visvijver ’t Tipke in Maarheeze een korte stop gehouden. Hier hadden ze van een vervend visser uitleg gekregen over het geheim van vissen.

 • [25.05.2015] Om 08.00 uur zaten er 2 klaar voor de A–ploeg, maar deze hadden niet veel zin om in de regen te vertrekken. 08.08 uur kwam de derde nog binnen. Koffie maar aangezet en wachten wat er komt voor de E – ploeg. Hier een beter opkomst, 10 personen inclusief 3 dames.

 • [24.05.2015] In totaal 20 personen, waarvan 5 dames hadden vandaag een nieuwe tocht voor de boeg. Echt nieuw was deze niet, een afkorting van de bestaande Langenboom tocht. Ad was vandaag de Kapteijn, de aanwezigen werden in twee groepen verdeeld.

 • [24.05.2015] A–groep vandaag vertrokken om 07.30 uur voor de Berg en Dal tocht. Met 17 personen gingen we op pad. Omdat de Zeilbergstraat nog steeds open ligt waren we via de Oude Liesselseweg vertrokken. Het tempo werd mooi strak gehouden door alle koptrekkers.

 • [17.05.2015] Vanmorgen om 07.30 uur vertrokken 11 personen voor de Mortelen tocht. Op zich gemiddeld genomen geen slechte opkomst. Dit omdat 4 personen, die normaal met de A–groep fietsen, vandaag naar de Eifel waren om daar een georganiseerde tocht te fietsen.

 • [17.05.2015] Vandaag met 22 personen waarvan 8 van het vrouwelijke geslacht de Bunthorst tocht in twee groepen gereden gefietst. Ad nam groep 1 onder zijn hoede en Harry groep 2. Harry had de route een klein beetje veranderd en wel bij de rotonde op het Vloeiend rechtdoor in plaats van rechtsaf.

 • [14.05.2015] A–groep vandaag met 16 personen vertrokken om 07.30 uur voor de meimaand tocht naar Kevelaar. Nog maar net op de Griendsveenseweg zittend draaide Walter al om. Hij was nog niet helemaal herstel en had nog te veel last van zijn luchtwegen. Op de Paardekopweg in IJsselsteijn

 • [14.05.2015] We begonnen met elf personen aan de twaalfviaductentocht. Bij het oprijden van de Griendtsveenseweg pikte Walter aan. Hij was in eerste instantie gestart met de A-ploeg, die vandaag de Kevelaertocht reed. Maar na een lekke band in combinatie met een stevige verkoudheid, besloot hij bij ons aan te sluiten.

 • [10.05.2015] De A–ploeg vanmorgen vertrokken met 10 personen voor de Lottum tocht. Het eerste gedeelte tot voorbij Sevenum was een geheel nieuw stuk. Helaas zat er een kort stuk zandweg in met veel kiezels, net voorbij het AC restaurant Sevenum. De tocht

 • [10.05.2015] Louis de kapitein van vandaag had de groep in tweeën gedeeld. Dit wegens opkomst van 6 dames, 13 mannen en een gastrijder. Ad had de leiding over de andere groep. De groep van Louis had vandaag voor het eerst goed door gedraaid, zodat

 • [09.05.2015] Vandaag een tocht op zaterdag. Bij de voorjaars ledenvergadering hadden we gezamenlijk een afspraak gemaakt om langere afstanden op de 2de zaterdag van de maand te fietsen, vandaag de eerste. Opkomst 9 personen en een gastrijder, zoon van Mart.

 • [03.05.2015] Vandaag met 11 man de 125 km tocht gefietst. Charles en Manfred waren er ook weer bij. Aan Charles kon je wel zien dat het getrouwde leventje hem goed doet, want hij zag er gezond uit. kwart voor 8 aangefietst in een gezapig tempo over de Goorsebergweg waar John lek reed. Gelukkig de enige lekke band.

 • [03.05.2015] Vandaag Deurne – Deurne georganiseerd door TWC De Wekkers. Start was op de Markt, de inschrijving moest gebeuren in het gemeentehuis.
  07.30 uur hadden we afgesproken, eerst inschrijven en nog even wachten. Op zo’n vroeg tijdstip hadden we al een supporter die kwam kijken, Johnny met zijn trouwe viervoeter.

 • [25.05.2014] Lang geleden dat het zo’n mooi weer was tijdens deze tocht. De meeste waren ruim voor 07.30 uur aanwezig bij Fitland, waar de inschrijving plaatsvond. 3 personen waren te laat voor de groepsfoto. Met 18 personen vertrokken we om 07.45 uur,

 • [18.05.2014] Op deze prachtige zondagmorgen mag je blij zijn om bij een fietsclub te zijn. Mooier fietsweer kan je niet hebben. Veel zon, geen wind en een fietstocht door het rustieke landschap van Brabant met namen rondom Leende. Met een groep van 11 mannen en 2 vrouwen vertrokken we in een rustig tempo richting Vlierden,

 • [17.05.2014] Oei, half zes is toch wel vroeg voor een zaterdag. Ook al is het voor mijn hobby dat ik zo vroeg opsta, echt lollig vind ik het nooit. Maar goed, eenmaal met beide voeten op de badkamervloer, en met een tandenborstel in mijn mond, begint de zin in wat komen gaat.

  Om zeven uur arriveer ik bij de Djump,

 • [18.05.2014] De A – groep vandaag met 14 personen vertrokken om 07.30 uur voor de Bosschebroek tocht van 114 km. Gisteren waren een man of 9 naar Limburg geweest, de Mergeland route gefietst.

 • [11.05.2014] De A–groep vandaag maar met 9 personen. Waarschijnlijk Moederdag en de weersvooruitzichten zijn debet aan deze lage opkomst. Maar de 9 diehards lieten zich hierdoor niet afschrikken.

 • [04-05-2014] Vandaag met 19 personen vertrokken om 07.30 uur vanaf De Djump. De eerste tocht op zondag boven de 100 km. De Thorn tocht met een lengte van 106 km leidde ons over diversen fietspaden en mooie wegen naar het witte stadje in Limburg.

 • [04-05-2014] Met een groep van 10 man en 2 dames vertrokken met een fris windje maar wel in een heerlijk zonnetje, voor de 13 viaducten tocht. Enkele bestuursleden gaven een sportief voorbeeld om direct bij de eerste viaduct een sprint aan te trekken.

 • [27-04-2014] Om 07:30 uur was de vertrektijd van de A – ploeg. Helaas maar 4 mensen aanwezig die het te slecht weer vonden om te gaan fietsen. Hans was wel geweest met wielerkleding aan maar met de auto en hond. Hij ging een uurtje thuis spinnen. Jos, William en Toon namen een bakkie koffie en wachten tot 09.00 uur of het dan beter weer was om nog weg te gaan.

 • [26-04-2014] Vorige week hoorde ik tijdens de zondagsrit dat enkele mannen onder leiding van René op pad gingen in Zeeland, om er de routes van het aanstaande fietsweekend te verkennen. Omdat ik niet mee kan tijdens dit wekend, en toch wel graag een keer in Zeeland wilde fietsen vroeg ik René of ik nog mee kon. Het mocht!

 • 7 leden van ’t Verzetje en een gastrijder hebben de Oranje Tocht Horst gefietst op Koningsdag.
  6 personen waren vanuit Deurne er naar toe gefietst en 2 personen met de auto.
  5 personen de 150 km en 3 personen de 95 km tocht gefietst.

  Marc zou ook 'de trein' van eerstgenoemden nemen,

 • Om 9 uur vanaf de Jump vertrokken met 12 personen (10 heren en 2 dames).

 • De E–groep had vandaag de Knapersven tocht op het programma staan met als kapitein René. Hierbij zijn verslag:

 • De A-groep was vandaag met 19 personen verdeeld in twee groepen. Het begin van de route hadden we verlegd i.v.m. slecht wegdek op de Hazeldonk richting Liessel.

 • De A–groep vertrok om 07.30 uur vanaf De Djump met 17 personen. In Milheeze sloten nog 2 personen aan.

 • Sjaak was vandaag de Kapitein van de E–ploeg:
  Zonnetje en lekker weer om te fietsen.

 • Om 07.15 uur met 18 personen vertrokken richting Horst waar we onze jaarlijkse OTH (Oranje Tocht Horst) fietsen.

 • De A – ploeg vandaag met 23 personen op stap geweest. De Boshoverheide tocht, vanaf De Djump naar Vlierden, Brouwhuis, Lierop, stukje richting

Gedragscode ATB Gedragscode Race