Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
TC `t Verzetje Deurne.
Filter
 • [24-07-2022]Verslag B-groep.

  Vandaag de Kampina tocht, een lengte van 101 km. Helaas, volgens afspraak, konden we vandaag niet in de blokhut maar dat was geen probleem, lekker buiten op elkaar wachten in het zonnetje.

  Zachtjes aan druppelde de fiets liefhebbers binnen. Eentje was door zijn enthousiasme vergeten zijn helm thuis op te zetten, wel zijn bandana.

  Vlug  weer terug naar huis hopend dat wij wachten op hem en dat deden we natuurlijk.

 • [17-07-2022]Verslag B-Groep.

  Voor de B – groep vandaag een magere opkomst met 6 personen maar altijd beter dan niets. Vandaag de Napoleons tocht met een lengte van precies 100 km. Vanmorgen was het nog een beetje frisjes met net geen 10 graden maar al wel met de zon aanwezig.

  Gelukkig stond er ook niet veel wind vanuit het westen. Voordat we Deurne uit waren was iedereen op bedrijfstemperatuur.

 • [10-07-2022] Verslag B-groep.

  Vandaag de Poeldonk tocht voor de B – groep met een lengte van 104 km. Iets na 07.45 uur vertrokken we met 1 dame en 8 heren met donkere wolken en een lichte wind uit Noordoost.

  Dit hield in de eerste helft van de tocht de wind als tegenspeler, gelukkig de groep was hier tegenop gewassen en met een lekker tempo fietsen we over de Brabantse wegen.

  Vanaf Beek en Donk langs het Wilhelmina kanaal, waar het 10de lid aansloot, richting Son, hier moesten we via een hefbrug het fietspad aan de andere kant van Wilhelmina kanaal onze weg vervolgen.

 • [03-07-2022]Verslag B-groep.

  Vandaag de langste en zwaarste tocht van het seizoen voor de B – groep. Berg en Dal tocht een lengte van 119 km. Omdat de tocht langer is dan normaal is bij deze tocht de vertrektijd vervroegd naar 07.30 uur, dit ook om toch een redelijke tijd weer terug te zijn in Deurne.

  Tegen 07.30 uur was er een mooie opkomst voor de A – groep, 10 personen die ook de uitdaging aan gingen voor een langere Berg en Dal tocht n.l. 125 km.

 • [05-07-2021]Verslag B-groep.

  Elke zondag voor vertrek wordt er een korte bespreking gedaan over de reacties via Rate-a-Route van de tocht die zondags daarvoor is gefietst. Bij de B groep wordt er gemiddeld door 50% van de deelnemende leden een reactie gegeven. Hieruit komt dan naar voren hoe de route, omgeving, houding groep, veiligheid en snelheid is ervaren en wat beter kan, zoals b.v. aanpassing gedeelte van de route door slecht wegdek, te veel door dorpen of drukke punten. Maar ook over de snelheid van de groep en het optrekken.

 • [18-07-2021]Verslag B-groep.

  Een mooie opkomst voor deze zondag, het begin van de vakantietijd. 11 personen die om 07.45 uur klaar stonden voor de Oude Maasdijk tocht, een lengte van 100 km.

  Onze oudste van vandaag begon met kopwerk, een bewuste keuze van hem. Het is net een oude diesel, die nog lang niet versleten is, die rustig aan moet beginnen om de laatste kilometers ook met goed resultaat af te kunnen leggen.

 • [11-07-2021]Verslag B-groep.

  Vandaag voor de B – groep de Hamert tocht, een lengte van 97 km. Landgoed De Hamert, waar deze tocht naar genoemd is, is vrijwel geheel aaneengesloten complex van droge heide, natte heide en vennen vormt het indrukwekkende Landgoed De Hamert. Liggend tussen de plaatsen Arcen en Wellerooi. 

  Met een donkere grijze lucht vertrokken we vanmorgen met 8 personen hopend dat we het droog zouden houden.

 • [4-07-2021]Verslag A+B groep.

  Vandaag de Geelders tocht, een lengte van 100 km. Ten oosten van Boxtel en ten noorden van Liempde liggen natuurgebied De Geelders,waar deze tocht naar genoemd is.

  Tegenwoordig behoort De Geelders tot de belangrijkste natte bosgebieden van Nederland. Door de kwijnende bomen zijn vele holten ontstaan die een schuil- of broedplaats bieden aan bosuilen of steenmarters.

 • [26-07-2020]Verslag B-groep.

  De opkomst bij de A groep was maar twee personen, deze besloten om met de B groep mee te fietsen. Een lid was vanmorgen al om 07.00 uur vertrokken voor de Maasduinen tocht, die voor de A groep op de agenda stond. 

  Bij de Hamert tocht moesten we twee keer met een pont mee. Hier hadden we navraag gedaan of er mondkapjes gedragen moesten worden. Dit was niet nodig, we moesten wel de coronaregels in acht nemen met vooral de 1,5 meter afstand.

 • [19-07-2020]Verslag B-groep.

  De B – groep met 12 personen hadden de Neeritter tocht op programma staan. Ook naar aanleiding van de Rate-A-Route van vorige week hier ook aandacht aan de snelheid van de groep en het doorgeven van tekens.

  Een van de aanwezige benadrukte nog eens duidelijk dat we ons aan de clubafspraken moesten houden anders zou er deelnemers afhaken. Na een korte discussie kon ieder zich daar in vinden.

  Met het zonnetje al aan de hemel en een klein beetje wind vertrokken we tegen 08.00 uur. Voordat we als groep bij elkaar waren, waren er al enkel kilometers verstreken. Dit kan ook beter.

 • [12-07-2020]Verslag B-groep.

   

  De opkomst van de B – groep was goed, 13 leden waren present. Eerst werden nog paar punten door genomen van Rate-a-route van vorige week o.a. gezamenlijk vertrekken met de zorg dat je navigatie in orde is voor vertrek, houd de afgesproken snelheid voor de B – groep in acht. 

  Op programma van vandaag stond de Poeldonk tocht, een lengte van 101 km.

  Poeldonk (D'n Poeling in het dialect) is een gehucht dat aan de Zuid-Willemsvaart bij de Den Dungense brug ligt.

 • [05-07-2020]Verslag B-Groep.

   

  Vandaag 5 juli, eindelijk weer een gezamenlijke tochten voor onze vereniging met inachtneming van de Corona maatregelen. De laatste gezamenlijke club tocht was op zondag 8 maart.

  Ieder op zijn of haar manier de afgelopen maanden bezig geweest met wel of niet fietsen.

  Om 07.45 uur vertrokken 7 personen, B – groep, voor de Napoleons tocht. Een lengte van 100 km.

  Helaas voor 1 persoon was het vertrek minder prettig verlopen, even niet opletten en een stoeprand was de boosdoener. Met een defect voorwiel te voet naar huis.

 • [28-07-2019]Verslag B-groep.

  Tjonge jonge de heel week mooi weer en nu net op een zondagmorgen regen, niet veel maar voldoende voor een lage opkomst. Of er zijn er nog veel op vakantie!!!!

  Helaas bij de A – groep een minimale opkomst van 2 personen, geen probleem lekker met de

  B – groep mee.

 • [2107-2019]Verslag B-groep.

  Tegen kwart voor acht druppelde het langzaam binnen, een mooie groep van 9 personen.

  Vandaag de 2X A50 tocht, een replica van de 4X A50 maar dan wat korter.

  Door de reacties vorig jaar, via Rate-A-Route,  over de 4X A50 tocht is deze tocht meer dan de helft verlegd. Het lange stuk langs de Middenpeelweg is geheel verlegd en gaat nu over rustige landbouwwegen door mooie natuur.

 • [14-7-2019]Verslag B-groep.

  Voor vertrek nog even de Rat – A – Route van vorige week doornemen, de gefietste tochten waren goed beoordeeld. Toch een lid wilde zijn ongenoegen even kwijt over de snelheid, hij vondst ongeacht of je wel of niet de wind van achteren hebt dat er niet harder gefietst mag worden dan 32 km/h. Dit alleen al om de veiligheid.

 • [13-7-2019]Verslag Extra.

  Vandaag stond er weer een langere tocht op het programma 154 km . Om 8 uur vertrokken we met 4 man. Het zou tot Ravenstein wind tegen zijn dus met beleid fietsen.

  In Zeilberg ging het al een beetje de verkeerde richting uit zaten op de terugweg richting. Geen punt daarna rechts ,rechts en je komt weer op de route , ja even dan 50 meter .

 • [7-7-2019]Verslag B-groep.

  Voor de B – groep stond vandaag de Wamberg tocht, een lengte van 103 km. Voordat we vertrokken enkele wijzingen door genomen, wat achteraf de route ten goede kwam.

  Met 1 dame en 8 heren vertrokken we om 07.45 uur, de 10de persoon haalde we in net voor Elsendorp.

 • [7-7-2019]Verslag A-groep.

  Vandaag voor de A – groep Máxima tocht, het was nog even spannend wie er captains mochten zijn want onze vaste captain was verhinderd. Dus Antonio kreeg de eer toegewezen. 

  Er waren een paar aanpassingen aan de route gedaan deze waren wel een verbetering. Het ging in een strak tempo.

 • [30-06-2019] Verslag B-groep.

  Vandaag zowel voor de A – als B groep een nieuwe tocht. Elke jaar probeert de tochtencommissie paar nieuwe routes te maken voor het komend seizoen. Elk jaar wordt het moeilijker, de uitdaging is om telkens zoveel mogelijk  rustige verkeersluwe wegen te pakken en zo min mogelijk door de dorpen.

 • [29-07-2018]Verslag E-groep.

  Aan vertrek, 2 dames en 4 heren. Met de wind schuin van voren ging het richting Griendtsveen.

  Na verloop van tijd kreeg Tiny een onmiddellijke leegloper, hoogstwaarschijnlijk over een in een gevouwen blikje gereden. Niemand van ons had dit zien liggen. Na een snelle bandenwissel konden we onze weg weer vervolgen.

 • [29-07-2018]Verslag B-groep.

  Vanmorgen om 8:00 uur vertrokken 10 heren en een dame om samen de Aijen tocht te rijden. In Milheeze sloot de 12 persoon aan. Vandaag naar het oosten. We gaan de Maas eens nader bekijken.

  De route was de vrijdag voor de tocht nog aangepast door onze voorrijder. We vertrokken richting Milheeze om vandaar via Vredepeel, Westerbeek, Stevensbeek richting Sambeek te rijden.

 • [29-07-2018]Verslag A-ploeg

  De belevenis van René op zondagochtend 29  juli.

  Terug van vakantie zat er vandaag een volkomen misplaatst liedje in mijn hoofd. Een paar keer gehoord tijdens de lange autorit huiswaarts.

 • [22-07-2018]Verslag B-groep.

  Vanmorgen om 8:00 vertrokken 13 heren en twee dames, voor Aarle Rixtel sloot het 16de lid aan, om samen de Poeldonk tocht te rijden.

  Voorbij Aarle Rixtel overlegde de kapten en voorzitter om de groep te splitsen, dit voor ieders veiligheid en de rust in de groep.

 • [22-07-2018]Verslag E-groep.

  Vandaag vertrokken met 2 dames en 5 heren voor de Hugten en Chijnsgoed tocht, een lengte van 68 km. 

   Onder een stralende zon vertrokken richting Liessel. Bij pauze plaats wat gegeten en gedronken en toen onze weg vervolgd. Het was een mooie route, ieder van ons kon tempo goed volgen.

 • [15-07-2018]Verslag B-groep.

  Vanmorgen om 8:00 vertrokken 11 heren en een dame om samen de Boshoverheide tocht te rijden. Het gaat hier om de ingekorte versie van de A: groep tocht. Deze is van 105km ingekort naar 93km.

  Omdat er maar twee A: rijders waren vandaag hebben zij gewacht op de B: groep.

 • [14-07-2018]Verslag extra lang.

  Vandaag de mogelijkheid om met de club een behoorlijk lange afstand te fietsen.
  Helaas kwamen er maar drie deelnemers opdagen voor de Ferkens Bruch tocht. Deze tocht van 156 kilometer (en als je uit Helmond komt nog 24 kilometer meer) voert via prachtige binnenwegen langs Meterik en Wanssum naar de Maas.

 • [09-07-2018]Verslag B-groep.

  Vanmorgen om 8:00 vertrokken 9 heren en een dame om samen de Lateraalkanaal tocht te rijden. De wat, ja wie bedenkt dit nu weer. Het blijkt de naam te zijn van een doorvaart bij de plassen van Roermond. Dus simpel gezegd, we fietsten naar Roermond. Deze nieuwe tocht heeft een lengte van 100 km.

 • [08-07-2018]Verslag A-groep.

  De A –groep vandaag de Geijstingen tocht, een lengte van 112 km, met 8 personen.

  Geistingen (Limburgs: Geistinge) is een kerkdorp en een deelgemeente van de Belgische gemeente Kinrooi in de provincie Limburg, net onder het witte dorp Thorn.

  De eerste 62 km was goed te doen met regelmatig ondersteuning van de wind.

 • [30-07-2017]Verslag A-groep.

  De Clauscentrale is een elektriciteitscentrale in Maasbracht, bij Roermond. Het is een van de grootste centrales van Nederland; 8% van alle Nederlandse elektriciteit wordt geleverd door de Clauscentrale.

 • [23-07-2017]Verslag A-groep.

  Met 5 personen om 07.30 uur begonnen aan de Lommel tocht, een lengte van 118 km.

  We gingen rustig van start, we moesten ook wel omdat we de wind van voren hadden. We deden met 4 personen om de 5 km doordraaien van kop.

 • [16-07-2017]Verslag E-groep.

  De E – groep, onder leiding van Geert, had vandaag weer een nieuwe tocht op het programma. De Hunselerdijk tocht, een lengte van 80 km.

  Met de jarige job Tineke en 7 andere hadden ze  op een gegeven moment, net voor Nederweert, een rare afslag.

 • [16-07-2017] Verslag A+B groep.

  Vandaag de A en B groep samen weer de Kampina tocht, en lengte van 107 km. De tocht was wat ingekort om tussen 11.30/11,45 uur weer terug te zijn bij Cratoscentrum.

  De B – groep onder leiding van Harry waren met 6 personen, John, ons nieuw lid, had nog nooit een tocht boven de 100 km gefietst en wilde deze uitdaging aangaan.

 • [09-07-2017]Verslag E-groep.

  De E – groep, onder leiding van Ad, hadden een nieuwe tocht gefietst. De Bleyenbeek tocht met een lengte van 83 km. Ze vonden het een van de mooiste tochten met vandaag een opmerkelijk gebeuren.

 • [09-07-2017]Verslag A-groep.

  Vandaag met 8 personen voor de vernieuwde Thorn tocht. Vorig jaar al op enkele plaatsen aan gepast maar dit jaar nog paar verbeter punten aan gebracht.Vanmorgen bij vertrek, om 07.30 uur, was het nog rustig op de Brabantse wegen. Met een gemoedelijk tempo fietsen we richting Thorn.

 • [08-07-2017]Verslag extra.

  8 clubleden meldden zich zaterdagochtend. later sloot Alan nog aan. Het was aan de warme kant. Met een zacht briesje in de rug ging het naar het oosten. Omdat het een lange tocht was, gebruikten we ons verstand en startten vrij rustig.

 • [02-06-2017]Verslag A+ B groep.

  De A- en B groep vandaag de Siebengewald tocht, een lengte van 114 km.

  Voor de B groep was het even geduld hebben voor vertrek, Jan had lek.

  Hij had er een buitenband op liggen die echt aan vervanging toe was. Gelukkig had onze rijdende servicefiets, van Harry, een buitenband bij.

 • [31-07-2016]Verslag A-groep.

  De A – groep vandaag De Mortelen tocht, om 07.30 uur zaten 2 dames en 10 heren klaar voor vertrek. Maar voordat iedereen op de fiets zat begon het al, met dit regenweer ga ik naar huis.Voordat we de eerste 500 mtr hadden gefietst waren 3 heren huiswaarts gekeerd.Jammer, net buiten Vlierden, 10 minuten later was het droog en onderweg geen regen meer gehad.

 • [24-07-2016]Verslag A+B groep.

  Vandaag de Berg en Dal tocht, met twee groepen deze gefietst. De A – groep bestaande uit 2 dames en 12 heren met een afstand van 126 km.De B-groep, onder leiding van Harry, bestaande uit 3 dames en 9 heren met een afstand van 119 km.Harry had de tocht van de B-groep op diversen plaatsen aan gepast om in eerste instantie een afstand van 114 km te fietsen.

 • [17-07-2016]Verslag A-groep.

  De A – groep vandaag een rustige opkomst. Reden is dat gisteren 5 personen naar de Eifel zijn geweest om samen met René een trainings rondje te maken van een dikke 160 km met 2900 hoogtemeters.En enkele zijn misschien al met vakantie.

 • [01 T/M 03 Juli 2016]Kort verslag fietsweekend.

  Het jaarlijks Fietsweekend van ’t Verzetje ging deze keer van 1 tot en met 3 juli naar Reken (Duitsland). 

  Op vrijdagmorgen vertrokken 22 clubleden vanaf onze thuisbasis De Djump voor een flinke rit naar ons overnachtingsadres in Reken (Dtsl.) Verdeeld over twee groepen ging het met een flinke rugwind de Maas over, Duitsland in. Daar had de weekendcommissie de nodige heuveltjes gevonden, zodat we toch lekker wat hoogtemeters maakten.

 • [10-07-2016]Verslag A+B groep.

  Vandaag met twee groepen snelheden de Siebengewald tocht gefietst, een lengte van 119 km.

  De A –groep, de snellere, vertrokken met 10 personen. Later in Milheeze sloot Alan aan. Het tempo zat er vanaf het begin goed in.

  De B – groep, de langzamere, vertrokken met 5 dames en 8 heren in een rustiger tempo.

 • [09-07-2016]Verslag extra lang.

  De 2de zaterdag van de maand, traditie getrouw een lange toertocht. Vandaag de Drie Provinciën tocht met een lengte van 154 km.Met 10 personen vertrokken we vanmorgen om 08.30 uur.De eerste 73 km veelal de wind van achteren. Het tempo zat er goed in, zelfs af en toe te hard. De kapten moest dan even zijn gebruikelijke woorden gebruiken van heren, heren, heren.

 • [03-07-2016]Verslag A-groep.

  Vanmorgen met 15 personen de Zevenhuischeheide tocht gereden. Er waren diverse A-rijders aanwezig.Voor we vertrokken medegedeeld dat we het E-groep tempo aan zouden houden en dat we waarschijnlijk enkele keren de Kennedymars zouden kruisen.

 • [26.07.2015] Vandaag de Lommel tocht. Een goede opkomst, 11 personen, omdat er al verschillende met vakantie zijn. Het was nog koudjes vanmorgen maar de meeste verwachte toch mooi fietsweer in de loop van de voordemiddag. De tocht verliep voorspoedig tot in Sterksel.

 • [26.07.2015] Zondagmorgen stond de Maarheezelus van 72 km op het programma voor de E groep. Om half negen hadden zich 15 deelnemers verzameld in de kantine. Besloten werd om met 1 groep te gaan rijden.

 • [19.07.2015] Toen we vanmorgen om 08.15 uur De Djump binnenkwamen, zaten daar al een 4-tal leden van de A-ploeg die wegens de regen niet van start waren gegaan. Zij hoopten mee te mogen rijden met ons. De toestemming werd vlotjes verleend toen toegezegd

 • [12.07.2015] A–groep vandaag met 10 personen voor de Kampina tocht. Alan sloot als 10de persoon aan op Ravensgat in Bakel. De Aarlese brug was afgesloten hierdoor moesten we een stukje richting Helmond om halverwege de Zuid Willemsvaart over te kunnen steken.

 • [11.07.2015] Vandaag weer een lange tocht op zaterdag. Postel tocht met een lengte van 155 km. 9 personen vertrokken vanmorgen om 08.30 uur vanaf De Djump. Vooraf had René, die vandaag de kapten was, de route besproken tot de pauze plaats in Postel.

 • Vrijdag, 26 juni

  Vertrek bij supermarkt Plus Bouwmans in de St. Jozefparochie. Er hadden zich 13 personen opgegeven om op de fiets van Deurne naar Malmedy deze dikke 150 km af te leggen. Vertrek om 08.30 uur. Niet iedereen had de informatiebrief goed gelezen,

 • [05.07.2015] Vandaag de Sambeek tocht. Harry, de kapitein van vandaag, had een goede opkomst. 21 personen waarvan 4 dames vertrokken in 2 groepen. Ad nam groep 1 en Harry groep 2. Het ging er rustig aan toe met in groep 2 de 3 oudste.

 • [05.07.2015] De A–groep vanmorgen vertrokken om 07.30 uur met 11 personen. In de Neerkant sloot Manfred aan, hij was op tijd wakker van Neerkant kermis. 's Morgens bij vertrek was het 21 graden, een mooi temperatuur om te fietsen. De afgelopen dagen waren er temperaturen

 • [27.07.2014] Kalver Pesch tocht, een tocht van 148 km. Met 11 personen vertrokken we om 07.30 uur, alle hadden gekozen voor deze lange tocht. Jac was als enigste die voor een korter tocht koos, Velden tocht van 119 km. Dit omdat Jac op tijd thuis moest zijn.

 • [27.07.2014] Vandaag vertrokken we met 11 personen in de E groep voor de 67 km lange IJzerentoren tocht. Prachtig fietsweer, Louis en Martien voorop en met de wind mee naar het oosten via Merselo, Overloon, Geijsteren, Wanssum, Oirlo, Castenray. Ook Frits was van de partij.

 • [20.07.2014] Met 12 personen vertrokken we om 07.30 uur vanaf de Djump. Gelukkig was het niet zo warm als de afgelopen dagen. We begonnen met 19 graden en beetje wind. In Milheeze pikte, als 13de persoon, Marti nog aan.

 • [20.07.2014] Jan Boogie was vandaag de kapitein van de E – ploeg. Met 11 personen en een gastrijder. Vandaag, met paar maanden afwezig i.v.m. een blessure, was Tiny ook weer van de partij.

 • [13.07.2014]A–groep vandaag met 12 personen die om 07.30 uur vertrokken voor de Kampina tocht. Het eerste gedeelte moesten we aanpassen met de nog steeds durende werkzaamheden van de nieuwe rondweg. Via de Grote Bottel kwamen we op Esdonk uit waar we op de originele route zaten.

 • [13.07.2014]Vanmorgen zijn we met 11 personen begonnen aan de Bunthorsttocht. Op het moment dat we de deur uitgingen om aan de tocht te beginnen begon het te regenen. Enkele wilden al huiswaarts gaan maar

 • [06.07.2014]De A–ploeg vandaag met 13 personen met op het programma de Claus Centrale tocht van 119 km en de Haeselaar tocht van 148 km. Deze twee tochten zijn tot aan Maasbracht dezelfde route. Gezamenlijk vertrokken we om 07.30 uur

  Via Liessel over de Hutten naar Meijel.

 • [06.07.2014]E–ploeg onder leiding van Geert hadden vandaag Landgoed Geijsteren tocht op het programma staan. Met 10 mannen en 2 vrouwen vertrokken ze om 09.00 uur. Deze tocht was niet helemaal vlekkeloos verlopen.

 • A-ploeg vertrokken vanmorgen om 07.30 uur met 15 personen.

  Vanaf De Djump naar Liessel

 • Robert was vandaag de Kapteijn van de E-ploeg. Met 11 personen

 • De A-ploeg begon met 13 personen en in Bakel sloten er nog twee aan.

 • Ad was vandaag de kapitein om met deze groep de Budeltocht te fietsen. Hier het verslag van Ad:

 • Zaterdag 29 juni

  's Morgens om 07.00 uur vertrokken we met 5 auto’s richting de Eifel. Ad, Manfred, René, Geert en Frans waren de chauffeurs. Toen we vertrokken was het droog maar niet lang daarna begon het te regenen, bijna de hele dag door.

 • Vandaag met 13 personen op pad. Walter was vandaag de GPS leider. We vertrokken om 07.30 uur

 • Met 8 personen onder leiding van Harrie vertrokken ze om 09.00 uur voor de Bakes tocht.

Gedragscode ATB Gedragscode Race