Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
28
29
TC `t Verzetje Deurne.
Filter
 • [25-09-2022]Verslag A+B groep.

  Vandaag geen grote opkomst voor zowel A – als B groep, daarom maar besloten om samen op pad te gaan. Tenslotte had zowel de A – als B groep dezelfde tocht n.l. Rondom in de gemeente Deurne met een lengte van 100 km. De tocht Rondom in de gemeente Deurne was een van de nieuwe tochten aangeleverd door een lid die mee doet aan de puntentelling nieuwe tochten waarvan einde van het seizoen de winnaar bekend wordt welke tocht de meeste punten heeft en beste beoordeeld wordt.

 • [11-09-2022]Verslag B-groep.

  Vandaag een rustige zondag omdat diversen leden, als vrijwilliger, zich inzetbaar gesteld hadden om hand en spandiensten te doen voor de Lopersgroep bij de halve marathon van Deurne.

  Voor de A – groep was één persoon aanwezig die zonder problemen aansloot bij de B – groep.

  De tocht voor vandaag was de Schuttersweg tocht, een lengte van 99 km.

 • [04-09-2022]Verslag B-groep.

  De B – groep had vandaag de Stalen R – Oss tocht op het programma met een lengte van 102 km. Voor vertrek nog even stilgestaan van een lid die afgelopen week van ons was heen gegaan.

  Ondanks alles blijft het klokje tikken en gaat het leven verder.

 • [19-09-2021]Verslag B-groep.

  Vandaag voor de B - groep de Altweerterheide tocht met een lengte van precies 100 km.

  De tocht ging vanaf onze vaste startlocatie richting zuidwest om Weert heen.

  Met al lekker een zonnetje en een beetje wind vertrokken we om 07.45 uur voor weer een mooie tocht.

 • [12-09-2021]Verslag A-groep.

  Omdat een volledig fietsweekend ook dit jaar geen optie was, had de fietsweekendcommissie een alternatief georganiseerd. Keuze uit twee afstanden, 120 of 90 km, met een gezamenlijke pauze bij Jachthut Op den Hamer te Wellerlooi.

  12 clubleden waren om  08:00 uur present voor de 120 km tocht. Na een korte briefing door wegkapitein vertrokken we in rustig tempo.

 • [12-09-2021]Verslag B-groep.

  Om 08.45 uur kwam de Kapten van de B/E groep aan bij Cratos en er waren al 2 personen aanwezig. De voorzitter had de A/B groep al uitgezwaaid om 08.00 uur, deze vertrokken met 12 personen.

  De B/E – groep vertrok om 09.00 uur met 13 personen waaronder 2 dames. Met een mooi tempo en met de wind mee ging het heel goed en op tijd wisselen, om de 2 km bevalt eigenlijk wel goed.

  Het enige nadeel ervan is dat de gesprekken kort moeten zijn, maar je komt toch wel weer eens langs elkaar te rijden. En dan praat je maar verder.

 • Zondag 5 september stond in het teken voor onze sponsoren oftewel Sponsor foto tocht. Telkens als we weer in nieuwe fietskleding zijn voorzien, voor een periode van 5 jaar, willen wij onze sponsoren bedanken met een foto waarbij gezamenlijk de leden voor het bedrijfspand staan met op de achtergrond hun sponsornaam.

  Tegen 08.30 uur kwamen de leden, goed gehumeurd, zachtjes aan binnen gelopen in Cratoscentrum.

 • [20-09-20200Verslag B-groep.

  Vandaag voor de A – en B groep de Am Bruch tocht, een lengte van 100 km. Tegen 08.00 uur liep het lekker vol in de Cratos, de Corona regel werd goed in acht genomen met 1,5 mtr afstand.

  Na een korte evaluatie van de tocht vorige week en het doornemen van de tocht van vandaag vertrok eerste de A -groep.

  De A groep met 6 leden en een gastrijder, vertrokken deze als eerste. De B groep met 12 leden en een gastrijder vertrok paar minuutjes later.

 • [13-09-2020]Verslag B-groep.

  We lopen zachtjes aan tegen het einde van wielerseizoen 2020, dit wil zeggen dat vanaf vandaag de tochten korter worden en later wordt vertrokken.

  Voor de B groep gaat dat pas volgende week in, in het verleden is door de leden gevraagd de Kraaijenbergse plassen tocht ook in de toeragenda op te nemen. Dit omdat deze door prachtige natuur gaat bij de Kraaijenbergse plassen. Dit is ook de langste tocht voor de B groep.

 • [06-09-2020]Verslag B-groep.

  Voor de A – groep vandaag de Neerpelt tocht, 5 personen vertrokken om 07.30 uur voor deze 115 km lange tocht.

  De B – groep vertrokken een kwartiertje later voor de Cranendonck tocht van 98 km. De Cranendonck tocht is een verkorte versie van de Neerpelt tocht.

 • [29-09-2019]Verslag B-groep.

  Gisteravond lang naar Buienradar zitten kijken. Zag er voor Deurne niet goed uit, maar de ritten A en B gingen naar het zuiden en daar werd veel minder regen voorspeld. Dus… we gaan gewoon.

  Om 07.30 uur was– zoals altijd – Toon present, en René. Om nu met deze wind 115 km alleen te gaan rijden, dat is ook een beetje overdreven. Dus sloot René aan bij de B-groep. Nou ja, groep… Harry en Marc meldden zich nog. Totaal waren het er dus vier.

 • [22-09-2019]Verslag B-groep.

  Een goede opkomst voor een B groep, redenen was o.a. dat  voor de A groep maar 2 personen ervoor aanwezig waren.  En het mooie weer.

  Voor vertrek, vandaag de Hamert tocht, nog enkele punten van de route door genomen zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan.

 • [15-09-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag zowel de A – als B groep dezelfde tocht op programma, Achelsekluis tocht met een lengte van 99 km.  Vandaag was het zowel voor de A – als B groep om 08.00 uur vertrekken. Dit omdat gisteren, de 2de zaterdag van de maand, een lange tocht gepland was.

  Paar van de B groep stonden al te wachten, die waren gewoon met zo’n afstand vertrek om 07.45 uur. Intussen tijd stroomde de Cratos zachtjes aan vol, 7 personen voor de A groep en 10 personen voor de B groep.

 • [08-09-2019]Verslag B-groep.

   

  Vandaag de Beverbekerdijk tocht  voor de B – groep, een lengte van 99 km. 07.45 uur op de fiets met wat donkere wolken en een frisse ochtend. Niet voor allemaal er waren die zelfs met korte mouwen vertrokken waren.

  Zoals gewoonlijk met een rustig tempo beginnen en later heen het tempo zachtjes verhogen.  Met een tempo van net boven de 30 km/h bleef de groep mooi compact fietsen naar ieder tevredenheid.

 • [01-09-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag de Poeldonk tocht voor de B – groep, een lengte van 100 km. Om 07.45 uur vertrokken we met 11 personen. Poeldonk tocht gaat richting Sint Michelsgestel – Den Dungen. De eerste 10 km in een rustig tempo maar daarna waren de beentjes los om het tempo wat hoger aan te houden.

  Dit resulteerde in een hoger gemiddelde dan wat de afspraak is voor de B groep.

 • [9-9-2018]Verslag E-groep.

  Als enige dame was Tineke present naast de heren Jac, Ad, Mark, Geert, Jeffrey, Jan C en Tiny. In het begin gaven Mark en Jeffrey een mooi rustig tempo aan.

 • [9-9-2018]Verslag B-groep.

  De B – groep hebben met 7 mannen een  vrouw eveneens de GvB-tocht gereden maar dan iets korter. Een lid sloot zich iets later onderweg aan.

  Het was vooral in het begin een vrij  bochtig parcours maar dat leverde toch geen extra gevaarzetting op. Er werd gedisciplineerd gefietst met een mooi gelijkmatig tempo.

 • [02-09-2018]Verslag extra.

   

  Door Tiny Bots.

  De jaarlijkse gemiddeld tijdrijden stond vandaag op het programma.

  Om de jury het wat makkelijker te maken hadden de leden een mail ontvangen om hier op te reageren voor deelname.

  Men kon deelnemen als individueel of als koppel. 

  De jury was al vroeg aanwezig, ze hadden de meeste gegevens al in gebracht en rugnummers al klaar gelegd.

  De deelnemers moesten nog wel hun gemiddelde snelheid opgeven.

 • [24-09-2017]Verslag A-groep

  We gaan langzaam naar het einde van wegseizoen 2017, de tochten worden korter. Vandaag de Lottum tocht van 91 km.

  Om 08.00 uur 7 personen waren paraat om na de uitleg van de tocht de mist tegenmoet te gaan.

  De 8ste persoon, komende uit de Neerkant, sloot nabij de Dennendijkse bossen, in Liessel, aan.

 • [17-09-2017]Verslag A+B groep.


  Vandaag de A – en B groep de Vergeten Dorpen tocht op het programma.

  A –groep onder leiding van René en de B groep onder leiding van Harry.

  Nadat René de vergeten dorpen opgenoemd had en twee aanpassingen in de route vertrokken we iets na 08.00 uur.

  De A – groep als eerste vertrokken met aansluitend de B - groep.

 • [10-09-2017]Verslag A-groep.

  Een lage opkomst vandaag voor een nieuwe tocht. Vianen tocht een lengte van 99 km. De reden van deze lage opkomst lag waarschijnlijk dat enkele personen meededen met de Halve Marathon en er waren nog verschillende leden met vakantie.

 • [10-09-2017]Verslag E-groep.

  We waren met 19 personen, dus de groep werd in tweeën gesplitst. Ad was kapten van groep 1 en Marc van groep 2.

  Groep 2 week in Griendtsveen van de route af richting de Midden Peelweg, dit om een slecht stuk weg te omzeilen.

 • [03-09-2017]Verslag A+B Groep.

  Vandaag weer de jaarlijkse tocht van oud lid, Gerard van de Broek. Deze stond gepland voor de A – en B groep, helaas waren 2 gegadigden voor de B groep.Daarom in overleg met een groep vertrokken.

  Gerard had een mooie route uitgezet richting Empel. Vele wegen hadden we nog nooit gehad met als extra uitdagingen lekkere lange rechte stukken.

 • [27-08-2017]

  Vandaag een jaarlijks terugkerende activiteit van ’t Verzetje, “Regelmatigheidstijdrit”

  Verschillende jaren hebben we deze activiteit rondom de Zandbos georganiseerd. Een vast rondje wat we drie keer moesten fietsen.

  Afgelopen jaren liep het aantal deelnemende leden terug en om deze activiteit toch in leven te houden is er in de najaars ledenvergadering van 2016 gevraagd aan de leden wat daar de redenen van kon zijn.

 • [25-09-2016]Verslag A-groep.

  Vandaag, sinds paar maanden, een tocht onder de 100 km. We gaan zachtjes afbouwen naar eind van seizoen toe.

  We vertrokken om 08.00 uur met 1 dame en 12 heren, de 14de sloot in Someren aan. Vandaag de Achelsekluis tocht, een lengte van 96 km.

  De eerste 15 km ging het in een mooi tempo van rond de 30 km/h, regelmatig de wind van voren maar goed om te hebben.

 • [18-09-2016]Verslag Snelheidsrit.

  Vandaag de jaarlijkse gemiddelde tijdrijden op het vast rondje van de afgelopen jaren. In de aankondiging was vermeld dat het nog een verassing zou zijn waar het tijdrijden gehouden zou worden.

  Rond 08.45 uur kwamen de eerste binnen, ze moesten zich melden bij de wedstrijdleiding. Iedereen moest vooraf een gemiddelde opgeven en ontvingen een startnummer.

 • [10-09-2016]Verslag A-groep.

  2de  Zaterdag van de maand een lange tocht. Met 9 personen vertrokken we om 08.30 uur voor de Ferkensbruch tocht, een lengte van 152 km.

  Deze tocht hebben we herleid uit mei 2007 toen fietsten we Deurne – Deurne met een afstand van 120 km. Met enkele aanpassingen en een gedeelte gekopieerd van een tocht OTH Horst is de Ferkensbruch tocht ontstaan.Ferkensbruch is een meer bij het plaatsje Nettetal.

 • [10-09-2016]Verslag E-groep.

  Vanmorgen met 3 vrouwen en 4 mannen de kanaalroute gereden.Het weer was perfect. Beter kan eigenlijk niet. Lekker temperatuurtje en weinig wind.

  Er werd met een rustig tempo gestart en er werd flink wat gekeuveld.I.v.m. de kermis in Helenaveen de route iets aangepast.

  Komende vanaf Neerkant via Helenaveen naar Grashoek direct  achter het voetbalveld rechtsaf.

 • [04-09-2016]Verslag A+B groep.

  Vandaag voor de A – en B groep de jaarlijkse Gerard van de Broek tocht, meteen omgedoopt naar de Wessem tocht.

  Gerard, een oud lid van ’t Verzetje, zorgt al 10 jaar op rij een zondag in het seizoen voor een verrassings-tocht. Telkens lukt hem dit om weer diversen wegen uit te zoeken waar we als fietsclub nog nooit zijn geweest. Chapeau.

 • [27-09-2015]Verslag A-groep.

  De A-groep vertrokken met 6 personen vanaf De Djump voor de Boshoverheide tocht. 07.30 uur het was nog een beetje frisjes maar het zonnetje kwam al door.

  In Brouwhuis pikte Alan als 7e persoon aan.

 • [27-09-2015]Verslag E-groep.

  De E – groep, met Geert als hoofd Kaptein, was vandaag met 17 mannen en 5 vrouwen waaronder 1 gastrijdster. 

  De Smakt tocht had de E-ploeg vandaag op het programma. In 2 groepen gezamenlijk vertrokken  maar bij thuiskomst zat er toch wat tijd tussen.

   

   

 • [20-09-2015]Verslag E-groep.

  Ad had zich als vrijwilliger opgegeven als vervangende wegkapitein omdat Walter voorkeur had om met de A –groep mee te gaan.Met 15 heren en 4 dames waren ze in twee groepen vertrokken voor de Grubbenvorst tocht.

 • [20-09-2015]Verslag A-groep.

  Gezamenlijk met 11 personen de Kraaijenbergse Plassen tocht gefietst. Niet iedereen was naar De Djump gekomen, Walter sloot aan in de Walsberg.Toen hij thuis vertrok had hij al lek en moest zich haasten.

 • [12.09.2015] Een lange clubtocht wederom. Al 3 afzeggingen deze week. 8:25 bij De Djump en er staat maar een persoon (Sjaak) te wachten. Karige opkomst zeker omdat er morgen geen club rit is vanwege onze club verplichting om verkeer te regelen bij de halve marathon van de LGD.

 • Vrijdag 28-08-2015 stonden zes man met fiets gereed bij De Djump: Toon, Antonio, William, Charles, Pieter-Jan en René. Harry laadde al onze bagage in en reed meteen met zijn auto naar Arnhem. Vanuit de Stayokay fietste hij ons vervolgens weer tegemoet.

 • [06.09.2015] De A–groep een kleine opkomst. Met 7 personen vertrokken voor de Vergeten Dorpen tocht. Voor Heusden sloot Manfred als 8ste man aan. Het was af en toe werken met de volle wind van voren, maar telkens werden we weer getrakteerd met ook wind in de rug.

 • [06.09.2051] Eric was vandaag de Kapten van een goede opkomst E–groep. 7 dames en 19 heren waren vandaag vertrokken voor de LaDeWa tocht met een lengte van 70 km. In twee groepen vertrokken, onderweg reed Adri lek waardoor deze groep later binnen kwam.

 • [20.09.2014]Vandaag een keer op zaterdag een tocht met de A en E groep samen op stap. Morgen hebben we onze morele verplichting om verkeersregelaar te zijn bij de halve marathon. Met 13 leden en een gastrijder vertrokken

 • [14.09.2014] De A-groep vandaag niet zo’n grote opkomst, met 12 personen begonnen we om 08.00 uur aan de Achelse Kluis tocht. Een tocht, naar aanleiding van de reacties Rata–a–Route 2013, met diverse wijzigingen. De fietsrichting was om gekeerd,

 • De A–groep vertrokken om 07:30 uur, met 16 personen, voor de vernieuwde Boshoverheide tocht. Vorig jaar bij de reacties van Rata-A-Route was het fietspad na Maarheeze richting Someren een smal dubbelzijdig en kronkelig fietspad wat ze te gevaarlijk vonden.

 • [31.08.2014] Gisteren met diverse leden aan het NK Toerfietsen in Den Dungen deel genomen, daarom vandaag een korte tocht. De opkomst was goed, 26 mannen en 2 vrouwen. Doordat de opkomst met 28 personen groot was werd de groep in drieën verdeeld. Harry kapitein

 • Gisteren [30-08-2014] deelgenomen aan het NK regelmatigheids-fietsen in Den Dungen, georganiseerd door WTC Vlugtrug. Om 07.30 uur vertrokken met 13 personen richting Den Dungen. De kapiteins van team 1 en 2 zorgden voor de startnummers en de responsers bij aankomst.

 • De A-Groep fietste vandaag een kortere tocht, dit omdat gisteren diversen leden met NK toerfietsen in Asten mee hadden gedaan. Hierdoor was de vertrektijd ook wat later dan normaal.

 • De Klompkes tocht was voor dit jaar al op enkele plekken aangepast. Vorig jaar hadden al enkel opmerkingen over veel fietspaden en door het centrum van St. Oedenrode.

  We vertrokken om 08.30 uur met 13 personen,

 • René was vandaag de kapitein van de grote Peel tocht. Om 09.00 uur begonnen ze aan deze tocht met 1 dame en 8 mannen.

  Vandaag stond een tocht van bijna 62 km op het programma.

 • De A groep vandaag maar met 9 personen. Diversen leden waren in Asten–Heusden van de partij, bij wielervereniging ’t Ventieleke. Deze vereniging hield vandaag een ploegentijdrit.

  Om 08.00 uur vertrokken we richting rotonde

 • Vandaag een keer een tocht op zaterdag. De reden is dat we morgen Atletiek Vereniging – Lopers Groep Deurne helpen met de Halve marathon die ze organiseren. Jaarlijks helpen wij hun door verkeersregelaars in te zetten.

 • Deze morgen verschenen zeven clubleden voor de Nederweerttocht. Helaas vertrokken we maar met zes, want Martien durfde het niet aan.

Gedragscode ATB Gedragscode Race