Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
TC `t Verzetje Deurne.
Filter
 • [26-02-2023]Verslag ATB A+B groep

  Vandaag de laatste ATB tocht van seizoen 2022 – 2023, samen op stap de A – en E ATB groep. Een mooie afsluiting met wat klimmeters, het Dak van Brabant of te wel de Gulberg ATB tocht met een lengte van 45 km. Vannacht had het een paar graden gevroren en met een koude Noordoosten wind was het weer even wennen, gelukkig het zonnetje kwam al lekker door wat zeer aangenaam was.

 • [19-02-2023]Verslag ATB-A

  Vanochtend een beetje een zuur weertje, grijze lucht en het regen stond nabij. Wie zal er allemaal komen op deze carnavalszondag.

  Tegen half negen arriveerde de derde persoon, wat heeft die nu in zijn achterzak zitten, enkele rode tesnuzziks, een echt Brabantswoord voor zakdoek.

  Bij elke fiets bond hij er eentje op als versiersel. De vierde die binnen kwam zag er de lol wel van in.

 • [12-02-2023] Verslag ATB-A groep.

  Vanmorgen rond 8.30 vertrokken wij met 7 rijders van de Djump voor de Hel van Bamor tocht.

  Nog geen 2km na het vertrek was er pech.

  Een ketting was van het voorblad afgeschoten.

  Even stoppen ketting erop en weer door.

 • [27-02-2022]Verslag ATB A-groep.

  Vandaag de laatste ATB tocht van het winterseizoen 2021 – 2022, op het programma  de ATB tocht “Hel van Bamor” met een lengte van 54 km. Deze tocht was 5 km langer dan in de toeragenda stond vermeld, dit omdat vertrekpunt is geworden de blokhut in Zeilberg.

  Met 7 personen vertrokken we door het centrum van Deurne met een koud windje, het had afgelopen nacht een graad of 3 gevroren. Gelukkig het zonnetje was aanwezig wat het ook weer prettig maakt voor het fietsen.

 • [13-02-2022]Verslag ATB-E groep.

  Voor het eerst op naar de nieuwe locatie.
  Daar aangekomen vertrokken 6 fietsers voor de Hazeldonk tocht van 38 km. 4 mannen en 2 vrouwen gingen vol zelfvertrouwen deze uitdaging aan.  Getraind als een estafette ploeg voor de Olympische spelen begonnen ze aan de eerste kilometers richting Liessel. De nachtvorst hing nog als rijp in de omliggende weien maar dat kon deze groep niet deren.

 • [13-02-2022]Verslag ATB-A groep.

  Vandaag voor de ATB A – groep de Somerense Heide tocht, een lengte van 54 km. Voor het eerst vertrokken we met 9 personen vanaf onze nieuw onderkomen de Blokhut Jong Nederland Zeilberg.

  Het was een frisse ochtend, het had wat gevroren afgelopen nacht, maar wel met een lekker zonnetje. 

  Vanaf de Blokhut was de eerste 4,5 km verharde weg voordat we bij de Eikhofweg de bossen in fietsten. Wel een mooie afstand om met een lekker tempo de spieren warm te draaien.

 • [13-02-2022]Verslag F-groep.

  Vandaag was het even aftasten vanaf de nieuwe locatie, de blokhut van Jong Nederland, hoe we de route gingen fietsen om op het koffietijdstip  weer op tijd terug te kunnen zijn.

  We kozen voor de MTB route die aangelegd is in de Liesselse bossen, Ommel en weer via Liessel terug naar de blokhut.

 • [09-02-2020]Verslag ATB-E

  De voorspellingen voor vandaag waren niet gunstig, storm, storm en nog eens storm. Af en toe viel er wat regen in de ochtend en de wind was ook aanwezig. 08.30 uur twee personen waren op komen dagen.

  Wat zullen we ermee doen, in een kort overleg was het besluit genomen, we wachten een uurtje en zien wat er komt van de ATB E – groep.

 • [02-02-2020]Verslag ATB-A

  Vandaag de Hersele ATB tocht met een lengte van 59 km, deze route gaat door de Lieropse – en Mierlose bossen. Om 08.00 uur was het nog mooi droog, wel donkere lucht maar dat hebben we wel vaker.

  Jammer genoeg begon het tegen 08.30 uur zachtjes te regenen. Toch drie bikers die een rondje wilde maken. Regenjas aan en beginnen maar.

 • [24-02-2019]Verslag ATB-A.

  Vandaag de laatste MTB tocht van winterseizoen 2018-2019, op het programma stond de Simonshoekse bossen tocht, een lengte van 61 km.

  De laatste tocht van dit seizoen was ook de langste mountainbike tocht.

  Harry, een trouwe A groep mountainbiker, had zich afgemeld om met de A groep op stap te gaan.

 • [17-02-2019]Verslag ATB-A

  Vandaag met 5 personen de Ballonzuilen ATB tocht gefietst, een lengte van 58 km. De 5de persoon was net op tijd, we stonden al buiten klaar voor vertrek.

  Met een rustig tempo richting Griendtsveen. Het was nog koud, de weilanden lagen er wit bij van de vorst afgelopen nacht.

 • [03-02-2019]Verslag ATB-A

  Voor de ATB A – groep stond vandaag de Gemertse ATB tocht op programma, een lengte van 60 km.

  Om 08.30 uur vertrokken we voor de eerste 9 km op verharde weg om ten westen van Walsberg  door  Milheeze om iets voorbij Nederheide de Gemertse mountainbike route op te pakken.

  Er werd de eerste kilometers flink door getrokken dat er op een gegeven moment werd gevraagd een tandje lager te doen.

 • [25-02-2018]Verslag ATB-E

  Vandaag om 9.30 uur waren we met 2 personen Ad en Harry, waar het overgrote deel van de MTBers zich binnen in het zweet werkte met spinning. Dit voor het goede doel en de rest lekker warm binnen bleef gingen wij op verkenning uit.

 • [18-02-2018]Verslag ATB-A

  De A groep vandaag een goede opkomst t.o.v. de afgelopen weken, met 7 man vertrokken we om 08.30 uur voor de Schadijkse bossen tocht.

  Vandaag ook een nieuwe mountainbiker erbij, Anthony. Zijn eerste mountainbike tocht met de club.De eerste kilometers waren wel fris met de afgelopen nachtvorst, wel een mooi gezicht met die bevroren akkers die lekker wit bijlagen.

 • [11-02-2018]Verslag ATB-A.

  Een rustige opkomst op deze carnavals zondag, met 3 personen vertrokken we toch maar voor de 58 km lange Somerense Heide tocht. Met een rustig tempo en de wind van voren fietsen we richting Oostappen. Harry klaagde nog steeds dat het piep geluid van vorige week nog steeds aanwezig was.

 • [04-02-2018]Verslag WZR.

  Vandaag stonden twee leden van de (WZR)club paraat voor de Heibloemtocht.Robert  stond al vanaf vijf voor negen bij de start, en begon bij het slaan van de kerkklokken al een plan B te maken (naar zijn ouders rijden en daar naar de WK cyclocross van de beloften kijken), toen Adrie nog op kwam dagen.

 • [04-02-2018]Verslag ATB-A

  Vandaag met 4 personen de Simonshoekse bossen tocht gereden. Met zijn 62 km lengte de langste tocht van dit winterseizoen.Harry had zijn mountainbike weer zover in orden gemaakt zodat hij vandaag ook weer present was.

 • [26-02-2017]Verslag ATB-A

  Vandaag laatste ATB tocht, volgende week weer de weg op. De Peelparel ATB tocht, een lengte van 64 km. We vertrokken voor de laatste keer vanaf De Djump met 3 personen en voor we de Sint jozefstraat, richting Liesselse bossen, kwam Hans aan gefietst.

 • [19-02-2017]Verslag ATB-A

   De ATB A – groep vandaag met 7 personen voor de Schadijkse bossen tocht.

  Voor vertrek klaagde Marc al van een bijgeluid van zijn fiets. Het is net of ze met een spuitbus verf aan het schudden zijn.

  Onze fietsenmaker Harry  luisterde met een scherp oor terwijl Marc zijn fiets op en neer schudde. Volgens mij ligt het aan het zadel constateerde Harry.

 • [12-02-2017]Verslag ATB-A

  ATB A – groep vandaag met 6 personen vertrokken om 08.30 uur voor de 7 Meren tocht. Harry had deze week, samen met Adri, al voor gefietst en hij kende dus de route.De route kruiste elkaar een paar keer en dat is niet af te lezen via de track op GPS. Op ’n paar keer na was alles goed verlopen. De meeste paden waren goed begaanbaar door de sneeuwval van gisteren.

 • [05-02-2017]Verslag ATB-E

  Bij de E – groep wel een goede opkomst, met 3 dames en 9 heren werd er vertrokken vanaf Cratoscentrum voor Oostappen tocht.

  Met een gemoedelijk tempo fietsen we naar De Bikkels waar we via diversen bospaden richting Crematorium Brouwhuis fietsten.

  Via de Brouwhuissche Heide en globaal parallel aan de N279 fietste we naar de Oostappense bossen.

 • [28-02-2016]Verslag ATB-A

  ATB A – groep.

  Vandaag met 6 personen vertrokken voor de aangepaste Peelparel tocht. De grootste verandering was na Griendtsveen waar we dwars door de peel zouden fietsen.

  Het landweggetje lang Peelkanaal was diep weg gegraven en vol aan het storten met gele grond.

 • [21-02-2016]Verslag ATB-A

  Verslag door musketier Hans

  Vandaag de Schadijkse bossen tocht met zijn drieën gefietst. De 2 musketiers (Harry was er niet) Toon en Hans en een gastrijder denk ik. (John)had hem al lang niet meer gezien.

 • [14-02-2016]Verslag ATB-A

  Vandaag de ATB tocht Gemert gefietst tocht van ruim 62 kilometer. 5 man stonden klaar om de tocht te fietsen de drie musketiers van vorige week (Harry, Toon en Hans ) verder nog een groene duivel (Jo) en de kersverse opa Walter. 

 • [14-02-2016]Verslag ATB-E

  We hebben een aangepaste Boogbrug Tocht gefietst. We zijn niet via het Zandbos maar via De Bikkels terug naar De Djump gefietst. 

  Ook al hadden we het rustig aangedaan, we waren toch te vroeg terug voor de koffie.

 • [07-02-2016]Verslag ATB-A

  Zag er om 7 uur nog niet naar uit dat het vandaag met het weer goed zou komen, maar kwart over acht was het droog en na een uur hadden we zelfs de zon erbij. Toon zat al te wachten en zei zullen er niet veel komen wat gaan we doen. 

 • Op de agenda stond vandaag de 7 – meren tocht maar Harry en Adri, die afgelopen woensdagmiddag daar ook geweest waren, een mooie route wisten naar de Gulberg toe hebben we dat gedaan. Met 8 personen vertrokken we richting de Gulberg. Eerst moesten we ter hoogte van

 • In de kantine bleek dat Louis zijn navigatie zodanig was "bediend" dat deze slechts Fins wilde tonen en de Hugten Chijnsgoed tocht was verwijderd. Zelfs instellen lukte Louis niet maar Paul wel. Dus zijn Antonio en Louis door de mist richting Lierop getogen. Bij Laan ten Bomen hoorden we de noodklok

 • Vandaag de Venraijse Parken tocht op het programma, om 08.30 uur vertrokken we met 6 personen richting Venraij. Deze tocht, waarvan we ongeveer 30% verharde weg hadden, is door louis gemaakt. Helaas heeft hij zijn mountainbike aan de wilgen gehangen

 • Vandaag de Zwartwater Clubtocht. 13:20 bij de Djump. Ongeduldig ijsbeert er al iemand heen en weer voor de poort ongeduldig op diegene die ook dit mooie weer willen aangrijpen als voorbereiding op het nieuwe fietsseizoen. Opkomst deze week al 100% meer dan vorige week.

 • Op deze prachtige zonnige zondagmorgen begonnen we met 9 leden aan deze mooie tocht. Langs de Clarinet in de Zeilberg naar Griendtsveen en via de Grauweveenweg richting Horst America. De koptrekkers moesten flink hun best doen om een tempo van 27-28km aan te houden

 • WZR 13:30 het is stil op de Djump. Weinig animo deze zaterdag of is de griep epidemie stilletjes aan grond aan het winnen. Nog 2 minuten extra gewacht maar nee. Dan de tocht maar alleen beginnen. Het was koud om te beginnen maar het voelde als geen wind.

 • Opkomst was vandaag minimaal, met 5 personen naar de blokhut Jong Nederland in Liessel gefietst. Waarschijnlijk is de animo om georganiseerde toertochten minimaal. Voor 09.00 uur zaten we alweer op de fiets om aan de tocht te beginnen. Het was nog niet zo druk en de inschrijving

 • Vandaag waren we met vier man sterk. We stelden vast dat er toch een behoorlijk windje stond. Dat maakte dat de gevoelstemperatuur slechts op 1 graad Celsius lag (4 graden op de thermometer). We wisten dat we 75 km voor de boeg hadden en

 • 6 personen melden zich om 9:30 voor een tocht naar de Stippelberg.. Het eerste stuk tegen de wind naar Milheeze. Via de vaste route daar met hoofdzakelijk singeltrack met veel bochten. Goed droog. Het tempo lag niet hoog vanwege wat technische

 • Om 08.30 uur was niemand op komen dagen. Het was amper droog van natte sneeuwval. Het was wachten tot 09.30 uur, kijken wie er komt. Van de ATB A-ploeg 2 personen en van de ATB E-groep niemand. Bij de WZR groep was René

 • Het was zaterdag middag mooi weer de zon zelfs. Er hadden er nog wel een paar meer zin om te gaan fietsen. Om half 2 en een beetje later stonden we toch met 5 man sterk om de tocht te fietsen. We zijn rustig vertrokken richting het zuiden.

 • Vandaag met de WZR de Hugten en Chijnsgoed tocht gereden. Behalve René en zijn fiets waren er geen andere deelnemers. René heeft de ronde tegengesteld gereden. Dat is het voordeel als je alleen bent,

 • Op zondag 23 februari organiseerde de atletiekvereniging AV-LGD uit Deurne in samenwerking met TC ’t Verzetje de traditionele jaarlijkse Run-ATB. AV – LGD neemt de organisatie voor de RUN op zich en TC ’t Verzetje Deurne de route ATB.

  Op vrijdag hebben 4 leden,

 • Zie hier de "line-up" voor de laatste echte bostocht van deze winter. En het zou een memorabele tocht worden. Om te beginnen vanwege het geweldige weer; half bewolkt, tien graden boven nul, en een zonnetje dat al aardig aan kracht begint te winnen.

 • Vandaag gingen we met drie man op stap. Met de wind opzij richting Bakel dan naar Aarle-Rixtel. Via het fietspad langs het Wilhelmina kanaal bleven we dit volgen tot in Best. Brugje over en via het industrie terrein van Best naar Eindhoven. We gingen er dwars door heen het viel mee 8 stoplichten,

 • Vandaag een droge weg, maar wel een enorme bak woei (zoals Jos altijd zegt).

  Om half tien begonnen we met 5 personen aan een bijzonder winderige rit. Via de Snoertsebaan werd koers gezet naar Meijel, dat we zoals gebruikelijk weer rechts lieten liggen.

 • Vandaag op het programma een georganiseerde ATB tocht in Liessel. De opkomst was zeer laag, maar 4 personen. Waarschijnlijk de redenen met zo’n lage opkomst, geen vertrouwen in het weer en een georganiseerde tocht. Met de wind van voren en via fietspad door de bossen naar Liessel.

 • Vandaag waren er 5 WZR'ers. Omdat we heel vaak naar het zuiden en westen gekoerst hebben, nu eens de andere kant op. De Smakt route. Met eerst de wind mee. Wie weet draait die wel.

 • Vandaag het rondje om Asten, een tocht die we laatst hadden gefietst als georganiseerde MTB tocht van TWC Asten. Met 11 personen vertrokken we om 08.30 uur, welke richting gaan we?

Gedragscode ATB Gedragscode Race