Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
TC `t Verzetje Deurne.
Filter
 • [23-04-2023]Verslag B groep.

  We vertrokken om 7.45uur aan De Kleine Renne tocht, het zonnetje scheen lichtelijk maar we gingen
  met 2 dames & 9 heren met goeie moed op pad. Er stond toch nog een zuid- westen windje.
  We trapte goed door maar na een kleine 40 km gefietst te hebben kwam onze oudste even naar
  voren voor aan te geven niet harder als 25 km/h te fietsen want anders waren we te vroeg op de
  pauze plaats.

 • [23-04-2023]Verslag A-groep.

  Vandaag stond de Geijstingen tocht van 110 km op het programma.

  Het vertrek gepland om 7.30 uur. 

  Met 11 mensen, om de discussie met LAKS te voorkomen, werd de tocht aangevangen.

  Het weer was goed, het zonnetje probeerde door de wolken te prikken.

  Niet iedereen had het vertrouwen dat het goed zou komen. Dit was dan ook te zien aan de verschillende tenuen.

  De een met armstukken en blote benen, de ander met een extra laagje aan en weer een ander met blote armen en benen.

 • [16-04-2023]Verslag B-groep.

  Een grijze ochtend met wat motregen, de wind volgens Buienrader Noordwest windkracht 2.

  Een ochtend wat niet echt uitnodigend is om er lekker op uit te gaan voor een rondje fietsen.

  Gelukkig denken diversen leden van ’t verzetje hier anders over.

  De A  groep vandaag met 10 heren op pad en de B groep met 2 dames en 8 heren, vandaag nog samen dezelfde tocht n.l. de Budel tocht met een lengte van 90 km.

  Deze gaat richting  Zuidwest, dus ongeveer tot Budel voordeel van de wind en na Budel zou het werken zijn. Dit viel achteraf mee, de wind was vandaag voor ons goed gezind.

 • [09-04-2023]Verslag A+B groep.

  Vanmorgen eerst door de voorzitter een verwelkom ’s woord. Op deze Paaszondag om 8,30 uur vertrokken we met 1 Dame en 7 Heren voor 87 km de Langenboom tocht.

  Het was behoorlijk aan de frisse kant, maar toen de tocht vorderde kwam toch het zonnetje te voorschijn en werd het een mooi Lente weer.

 • [2-4-2023]Verslag B-groep.

  Was de naam Zoomtocht wel de juiste benaming voor de tocht van vandaag?? Daarover straks meer…

  Er was weer een goede opkomst bij de start. De A-groep ging met 14 leden weg en de B-groep met 13 leden. De captain van de A-groep gaf voor het vertrek aan dat het eerste gedeelte de wind van achter kwam en daarbij deed hij het verzoek aan de meefietsende leden om het rustig aan te doen op dat gedeelte, immers tweede gedeelte zou windkracht 4 een belangrijke tegenspeler zijn.

 • [27-04-2022]Verslag B-groep.

  De B – groep vertrok met 9 personen, voor de Achelsekluis tocht, maar voor we bij de molen van Vlierden waren reden 2 personen ons voorbij die vormde de A  - groep. 

  Over de tocht zelf was er alleen maar lof, op een klein foutje in het begin. Daar moesten we rechtdoor maar dat was doodlopend, dus daar maar links af over de

  Donschotseweg.

 • [21-04-2022]Verslag A-groep.

  De wekker ging alweer vroeg vanochtend.

  Tijd voor een mooie rit langs de gemeentegrenzen van Deurne.

  Het weer zag er goed uit. Volle bak zon met een windje erbij die af en toe straf was.

  7.45 uur vertrek van de A en B groep.

  De A groep bestond uit 4 personen maar na 150 mtr sloot nummer 5 aan. 

  De B groep ging met 11 personen onderweg.

 • [18-04-2022]Verslag A+B-groep.

  Tweede Paasdag, vandaag richting Noord - Oost naar de plaatsen Sambeek, Vortum-Mullum en Groeningen o.a. De tocht van vandaag, Groeningen tocht, had een lengte van 86 km.

  De opkomst was iets magerder t.o.v. gisteren, voor de A twee gegadigden en voor de B tien personen. Gezamenlijk werd er besloten als één groep te fietsen.

  De elfde persoon kon meteen aansluiten bij vertrek, hij was er op het nippertje.

 • [17-04-2022] Verslag A-groep.

  Met 4 man sterk vertrokken we iets na acht uur. Het tempo ging was meteen behoorlijk. Wellicht door de wind in de rug.

  Nadat we de draai naar het oosten hadden ingezet ging het tempo ietsje omlaag. We voelden dat de wind onze tegenstander was vandaag om het door ons gereden hoge tempo tot dan toe omlaag te brengen.

 • [17-04-2022] Verslag B-groep.

  Paaszondag de Lottum tocht voor vandaag met een lengte van 90 km. Met twee zondagen achter elkaar is de opkomst altijd iets minder, maar dat mag de pret niet drukken.

  De A – en B  groep hebben nog steeds dezelfde tocht op zondagochtend. De A vandaag met 4 personen en de B met 9 personen. 08.00 uur vertrokken we, de zon was al aanwezig maar het voelde nog wel koud aan. Paar trotseerde de kou om toch met een korte fietsbroek te verschijnen.

 • [10-04-2022]Verslag B-groep.

  De naam van de tocht vandaag, Dwars door Siberië, kwam mooi overeen met het type weer, afgelopen nacht paar graden vorst wat de ochtendtemperatuur niet ten goede kwam.

  Maar iedereen was positief gestemd en daarop aangekleed. Buurtschap Siberië ligt tussen de dorpen Westerbeek, Overloon en Vredepeel waar deze tocht naar genoemd is.

 • [03-04-2022]Verslag B-groep.

  De B – groep vertrok in een rustig tempo om langzaam de spiertjes op te warmen. De velden lagen er koud bij met een laagje nachtvorst wat ook weer een mooi beeld gaf van de natuur.

  Voor Lierop kwamen we een clublid tegen die met de A – groep was vertrokken, hij was omgedraaid omdat zijn motor niet regelmatig liep. Hier heeft hij wel meer last van waar hij zich niet zo druk om  maakt en geen probleem had om alleen richting huis te fietsen.

  Paar kilometer terug gefietst, op zijn eigen tempo, was hij weer hersteld en keerde om en in zijn eentje de tocht afgefietst.

 • Nu de overheidsmaatregelen en adviezen als gevolg van de corona-pandemie ons beletten om , zoals we gewend zijn,  elke zondagochtend maar ook elke woensdagochtend een of meer clubritten te verrijden, is het clubgebeuren daardoor op een laag pitje komen te  staan.

  Desondanks zitten we niet stil bij onze vereniging. Zo hebben we in de wintermaanden met elkaar onderhoud gepleegd aan de mountainbikeroutes in Zandbos en De Bikkels. We hebben zelfs in Zandbos en de Bikkels een nieuwe singletrack route aangelegd. Ook onderhouden we de knooppunten fietsroute in Deurne en omgeving.

  De leden van onze vereniging fietsen met ingang van maart van dit jaar weer in nieuwe clubkleding. Dit werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, Plus Bouwmans, Hans Bouwmans Bloemen en Planten, Fietsverhuur De Peel.nl, E-bike center Liessel, Schildersbedrijf Erik en Jac Hoogers, CreekWood overkappingen en landpoorten en Joep Hikspoors Tuinen. De nieuwe clubkleding werd geleverd door 36 Cycling te Moordrecht.

  Ook hebben we een fotowedstrijd georganiseerd onder de leden. Foto’s die gemaakt werden tijdens een fietstocht of anderszins werden door de leden ingestuurd. Deze kunt u bekijken op onze site onder het tabblad  “FOTOS” en ook op de facebookpagina van ’t Verzetje. De foto’s werden verdeeld in  twee categorieën , de categorie Fietsen en de categorie Diversen. Alle leden hebben per categorie punten toe kunnen kennen aan de drie voor hen beste of mooiste foto’s.  Binnenkort zal bekend worden gemaakt welke foto in elke categorie heeft gewonnen. De inzender ontvangt daarvoor een prijs.

  Zodra we weer in de gelegenheid zijn om in een groep te gaan fietsen zullen we dat weer doen  met ritten die op de toerkalender van dit jaar staan vermeld.

   

 • [28-04-2019]Verslag A-groep.

  Met 7 man De Geelderstocht gefietst. Vooraf een paar aanwijzingen en tips van Toon. Daarna redelijk rustig vertrokken.

  Voor Bakel profiteerden we al van de parcourkennis van Henk, die wist dat een weg afgesloten was.

 • [28-04-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag zowel voor de A – groep als B groep De Geelders tocht, het verschil zat in de lengte van de tochten en vertrektijd. A groep had een afstand van 106 km en vertrokken om 07.30 uur met 7 personen. De B groep een afstand van 97 km en deze vertrokken een kwartiertje  later met 7 personen.

 • [27-04-2019]Verslag B-groep.

  Het weer vanmorgen zag er niet glorieus uit, de voorspelingen waren regelmatig een buitje.

  Maar afwachten wat er komt opdagen, ruim voor 08.00 uur kwam Lammert binnen en tegen 08.00 uur arriveerde de 3de persoon Harry.

 • [27-04-2019]Verslag E-groep.

  Toen Tiny vanmorgen bij Cratos aankwam was hij de enigste van E groep en besloot om maar alleen een rondje te doen. Samen met de regen vertrokken en die bleef me goed volgen tot ik thuis was. 

  Onderweg goed rondgekeken de natuur zag er mooi uit met al dat frisse groen.

 • [22-04-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag, 2de Paasdag, een betere opkomst dan gisteren. De A groep waren met 7 personen n de B groep met 8 personen.  Vandaag op het programma Roermond in Lijn, een lengte van 92 km. 

  Ook was het een beetje aangenamer met het frisse weer, gelukkig het zonnetje stond al hoog in de hemel. Paar hadden de weers verwachtingen gecontroleerd en daar stond bij geschreven dat vanmorgen de eerste uren de temperatuur met 6 graden zou stijgen, lekker fietsweer dus.

 • [14-04-2019]Verslag A+B groep.

  Vanmorgen was het koud, afgelopen nacht paar graadjes vorst gehad. Alle hadden zich goed gekleed voor deze koude morgen, enkele zelfs met hun winter jack aan en dikke handschoenen.

  De opkomst was een stuk minder dan vorige week, met 9 personen hebben gezamenlijk de A – en B groep de Budel tocht gefietst. René was de Capten vandaag.

  Nadat we de tocht van vorige week kort besproken hadden en de nodige info over de Budel tocht vertrokken we om 08.00 uur. Met een rustig tempo over rustige Brabantse wegen richting Budel.

 • [07-04-2019]Verslag B-groep.

  Vandaag de eerste mooie zondag van het seizoen die al een maand oud is. Vele leden hadden er zin in om een mooi tochtje te fietsen. In totaal een opkomst van 36  leden verdeeld over de A –B en E – groepen.

  De A groep met 8 personen, B groep met 17 personen en de E groep met 11 personen.

  De A – en B groep hadden dezelfde tocht, Ondersteweg tocht met een lengte van 83 km. Om 08.30 uur vertrokken ze gezamenlijk met de B groep in twee groepen verdeeld.

 • [29-04-2018]Verslag A-groep.

  De A groep vandaag maar met 4 personen, diversen zullen waarschijnlijk op Buienradar gekeken hebben. Volgens René zou het in de loop van de voormiddag regenen, wel twee uur aan een stuk.

  Niet getreurd om 07.30 uur vertrokken we voor de Noorderplas tocht, een lengte van 116 km.

  Noorderplas tocht was vorig jaar de toertocht Deurne – Deurne van TWC De Wekkers.

 • [29-04-2018]Verslag B-groep.

  Hier was de opkomst ook laag, met 4 personen vertrokken deze om 08.00 uur voor de Hanssum tocht, een lengte van 90 km.

  De Hanssum tocht was herleid van de toertocht Deurne – Deurne 2017.

 • [29-04-2018]Verslag E-groep.

  Onder natte omstandigheden gedrieën aan tocht begonnen Ad de wegkapitein, Lex en Tiny.

  Net voorbij de Dreef konden Ad en Tiny de regenjasjes al aandoen .Lex had niets bij zich hij had korte broek en shirt met korte mouwen En van een reserve bandje had hij nog nooit van gehoord.

 • [27-04-2018]Verslag A-groep.

  Koningsdag, voor de A groep de Siebengewald tocht, een lengte van 114 km.

  Met 9 personen vertrokken we vanmorgen om 07. 30 uur. Even wennen aan het temperatuurtje van 7 graden. 

  Het was nog rustig op de Brabantse wegen zo s’ morgens vroeg, dit fietst wel fijn.

 • [27-04-2018]Verslag B-groep.

  Voor de B groep op koningsdag de Op De Paal tocht, een lengte van 95 km.Vandaag was de B groep met 6 personen en met een mooi tempo werd er gereden iedereen kon goed bijhouden en het wisselen ging ook heel prima.

 • [22-04-2018]Verslag A+B groep.

  Vandaag De Vergeten Dorpen tocht, een lengte van 96 km. De tocht van de B groep was 90 km maar Harry, kapten van de B groep, was voorstander om ook de 96 km tocht te fietsen, na overleg met de B gangers ging ieder akkoord voor de 96 km versie. René, kapten van de A groep, nam de tocht door waar plekken rustiger aan moest worden gefietst uit veiligheidsoverweging.

 • [22-04-2018]Verslag E-ploeg.

  Vandaag heeft de E-groep met 7 personen (4 mannen en 3 vrouwen) de Heezetocht van 68 km gereden.Onder ideale fietsomstandigheden vertrokken we met een rustig tempo richting Vlierden/Brouwhuis.Op de brug over het kanaal melde Annet dat haar band leeg liep.

 • [15-04-2018]Verslag A+B groep.

  Vandaag stond voor de A – en B groep de Groeningen tocht op programma, een lengte van 92 km. De A – groep vertrok met 7 personen en de B groep met 7 leden en een gastrijder. 

  Op de Zeilbergstraat reed René lek, terwijl hij net van te voren verteld had dat hij gisteren ook lek had gereden en na wat zoekwerk een doorentje vond.

  Het vervangen van de binnenband was zo gepiept nadat de buitenband gecontroleerd was.

 • [15-04-2018]Verslag E-groep.

   

  3 dames en 8 heren van de E groep vertrokken om 09.00 uur voor de Meterik tocht, een lengte van 62 km.Bij pauze plaats aangekomen stond er een hond op het erf van zijn baas degelijk te blaffen. Wij van onze kant geboden de hond om even zijn geblaf wat in te tonen, wat deze ook deed.

 • [08-04-2018]Verslag A+B groep.

   

  Vandaag hadden we bij alle tochten jubileum tocht bij gezet, dit i.v.m. 35 jaar bestaan van onze fietsvereniging TC ’t Verzetje Deurne.

  De opkomst was uitmuntend, A – groep met 13 personen alsook de B – groep met 13 personen. Om 08.00 uur vertrokken we voor de Beverbeekse heide jubileum tocht, een lengte van 90 km.

  Diversen leden waren al op z’n zomers gekleed en andere vonden het nog wat te fris. Vooraf werd er door de kapten van de A – groep aan alle aanwezige nog enkele veiligheidspunten doorgenomen en de knelpunten van de route van vandaag.

 • [02-04-2018]Verslag A-groep.

  Vandaag met 7 personen klaar voor de Langenboom tocht, een lengte van 87 km.

  De B – groep, onder leiding van Harry, waren met 8 personen. De A – groep, de snellere groep, vertrok als eerste.

  Het tempo bij de A – groep zat er vanaf begin al goed in, iedereen draaide mee en kon goed bijhouden. Toch moest er door de Kapten op een gegeven moment geroepen worden om een tandje lager te doen.

 • [01-04-2018]Verslag A & B groep.

  Vanmorgen waren  aanwezig Toon - René -Jeffrey - Harry en Anja was met de auto gekomen, Adri kwam met de fiets zo’n 25 km door de regen.

  Samen gingen we als de B ploeg op start. De weg was nat en het miezerde, maar vol goede moed vertrokken we. Maar we hebben ook droog weer gehad. 

 • [30-04-2017]Verslag A-groep.

  Vandaag een nieuwe tocht, Aijen tocht een lengte van 104 km. Anthony en Petra hebben deze tocht aan geleverd.  Vooraf even de tocht goed door genomen, dit omdat er tussen Boxmeer en Oeffelt een mooi slingerend fietspad lag waar je niet ver vooruit kon kijken. Hier was het voor de groep rustig aan doen.

 • [27-04-2017]Verslag A-groep.

  Op Koningsdag was de Mortelen tocht aan de beurt , 07.30 uur vertrokken met 7 personen. Mario die normaal met de E – groep mee gaat had zijn zinnen ’n keer gezet om met de A – groep samen een lange afstand te fietsen.Nou ik kan wel vertellen hij doet niet onder voor een gemiddelde A fietser.

 • [23-04-2017]Verslag A-groep.

  Vandaag voor de A – groep de leukerheide tocht, met 12 personen om 07.30 uur vertrokken.

  Het was nog frisjes zo’n 6 graden, gelukkig was er de zon aanwezig met een fris windje.

  Vanaf begin werd er al goed door gefietst en af en toe werd de snelheid gereduceerd door de tegen wind.

 • [17-04-2017]Verslag E-groep.

  08.45 uur vertrektijd voor de E – groep. De kapitein Geert stond buiten te wachten, het alarm ging af. Gelukkig was dit probleem zo verholpen en konden we naar binnen. Wachten wie er allemaal zal komen.

  6 heren en 1 dame trotseerde de weersvoorspelling om de Caluna tocht te fietsen. 

 • [16-04-2017]Verslag E-groep.

  De E – groep had onder leiding van Ad Landgoed Geijsteren tocht gefietst een lengte van 72 km. Vanmorgen onder goeie omstandigheden met 11 personen (4 vrouwen) vertrokken voor de tocht naar Geijsteren.

 • [16-04-2017]Verslag A-groep.

  1ste Paasdag een opkomst van 14 personen voor de Achelsekluis tocht, een lengte van 99 km. 

  René was vandaag de kapitein, na op elkaar gewacht te hebben vertrokken we met 13 personen vanaf Cratoscentrum. In Someren sloot Ruud aan als 14de persoon.

 • [09-04-2017]Verslag A-groep.

  Vandaag een mooie groep van 15 personen voor een tocht van 100 km met een gedeelte door het mooie Duitsland.

  De tocht had ook een Duitse naam, Am Bruch tocht. Ten oosten van Wemb ligt een heel klein gehuchtje dat Am Bruch heet.

  Voordat we daar waren zijn  we door een mooi rustig natuurgebied gefietst met diversen zandafgravingen.

 • [2-04-2017]Verslag A-groep

  De A – groep vandaag met 17 van start als een groep. Op het laatst moment sloten er nog aan en de groep lag te ver uit elkaar om nog iets te bespreken.

  Walter had in begin al meteen problemen maar riep fiets maar door ik haal jullie wel in. De kopgroep fietsen bij de Leembaan rechtdoor i.p.v. rechts af.

 • [27-04-2016]Verslag E-groep.

  Koude Koningsdagtocht
  Ad, Kapten van vandaag, ging toch maar even naar de Djump. Ben zo weer thuis, zei Ad tegen zijn vrouw. Er zal toch niemand zijn.
  Als wegkapitein moet je de poort openen en maar afwachten of er iemand komt met dit hondenweer.
  Als 1ste  kwam Hanneke aanzetten en snel volgde er nog 6 tot zijn verbazing. 

 • [27-04-2016] Verslag A-groep.

  Vanmorgen 07.30 uur donkere wolken trokken over Deurne nergens geen opklaringen te zien. Toch 6 gekken die wel zin hadden in een tocht van 117 km.

  Toen we vertrokken was het droog maar Buienradar had aangegeven dat we rond 08.00 uur de eerste bui zouden krijgen, dit klopte aardig.

 • [24-04-2016]Verslag A-groep.

  Vanmorgen was het nog koud en de voorspelling was ook niet van dien aard dat iedereen zin had. Met 1 dame en 13 heren vertrokken we om 08.00 uur voor de tocht Roermond in Lijn.De eerste helft van de tocht was makkelijk te doen, meestal de wind schuin van achteren. Af en toe een keer van voren maar dat waren maar korte stukken.

 • [17-04-2016]Verslag fototocht.

  Vandaag de sponsor fototocht, dit om onze sponsoren een herinnering te geven als dank voor hun sponsoring.

  Een opkomst van 46 leden die hieraan hun  steentje  hebben bijgedragen.

  In groepjes  vertrokken we naar de volgende sponsoren;

 • [16-04-2016]Verslag A-groep.

  Vandaag een keer op zaterdag een toertocht. Dit omdat ’t verzetje morgen een sponsorfoto tocht heeft georganiseerd. Een nieuwe tocht de Peter Winnen Classic, een lengte van 99 km.Om 08.00 uur vertrokken we met 11 personen.

 • [16-04-2016]Verslag E-groep.

  Vandaag met de E-groep de ingelaste Weerterbos tocht gefietst.Eerst met een flinke tegenwind richting Leende. Op de terugweg werden we beloond, we waaiden op een paar stukken na, richting de Jump. We hadden maar een klein groep van 7 waarvan er 1 halverwege afhaakte om te gaan werken.

 • [10-04-2016]Verslag A-groep.

  Omdat de lucht bewolkt en er donker uitzag was de opkomst iets lager dan vorige week.  Met 18 deelnemers waarvan 2 dames vertrokken we in 2 groepen.De eerste groep onder leiding van Hans hadden er een goed tempo in, je zag ze ziende oog afstand nemen.

 • [03-02-2016]Verslag A-groep.

  De A – groep vandaag een hele goede opkomst, 2 dames en 24 heren. De groep in tweeën gedeeld vertrokken we om 08.30 uur voor de Langenboom tocht met een lengte van 87 km.We fietsten via industrieterrein, door de Zeilberg richting Deurne. Op de Zeilbergstraat blijven we normaal, uit veiligheids overweging, op de weg fietsen.

 • [26.04.2015] Vandaag een magere opkomst voor de A–groep, 9 personen vertrokken om 08.00 uur voor de Achelse Kluis tocht. De eerste helft van de tocht bijna continu de wind van voren. Dan is het wel fijn met regelmatig doordraaien aan kop. Voor de koffie pauze hadden we al 4 keer lek gereden.

 • <p>
  [19.04.2015] Verslag A-ploeg: Vandaag vanaf De Djump vertrokken met 12 personen. Marti sloot, als 13de man,  aan in Milheeze. Het begin van de route moesten we via een andere weg, dit omdat de Zeilbergstraat open lag voor wegwerkzaamheden.

 • [12.04.2015] De E-groep had vandaag de 64 km Kuiler tocht op programma staan. Jeffrey was vandaag de vervangende kaptein i.p.v. Jac. De opkomst was goed, met in totaal 21 deelnemers waarvan 8 dames. Met Ad afgesproken dat we met 2 groepen gaan en hebben wat koptrekkers verdeeld.

 • [12.04.2015] Vandaag met 13 personen vertrokken om 08.00 uur voor de Venhorst tocht. In de Zeilberg hadden we de route een beetje verlegd, dit i.v.m. weg werkzaamheden aan de Zeilbergstraat, Via de Merlenbergseweg naar de Wittedijk waar we weer op de route zaten.

 • [15.03.2015] A-groep vandaag met 11 personen, beduidend minder dan vorige week. De regen met de grauwe lucht zal de oorzaak zijn dat de meeste niet aanwezig waren. Om 08.30 uur vertrokken we voor de Bakes tocht, toch maar even de regenjas aandoen. Wie weet voor hoelang. Vooraf was afgesproken

 • De A – groep vandaag met 8 personen die om 08.00 uur vertrokken voor de Beverbeekse Heide tocht. Het groepje op 2de Paasdag was klein maar wel aan elkaar gewaagt. We vertrokken in een rustig tempo. In het begin moest Jo nog in zijn ritme komen, de eerste viaducten

 • Eerste Paasdag, 14 personen die thuis geen Paaseieren hoefden te zoeken maar tijd vrij hadden om de tocht Roermond in Lijn te fietsen. Een tocht van 90 km lengte, 08.00 uur vertrokken we. Het was wel koud, paar graden boven nul, maar het zonnetje was aanwezig.

 • 2de paasdag, voor de eerste keer binnen ’t Verzetje nu ook een tocht op het programma. De opkomst was goed, met 18 personen gestart en 19 personen geëindigd.

  De Vergeten Dorpen tocht, een tocht die Robert enkele jaren geleden uitgezet

 • Eerste Paasdag met 21 personen een goede opkomst. De groep weer in tweeën verdeeld zodat we om 08.30 uur op pad konden. Langs Sportpark de Kranenmortel naar de Zeilberg

 • Er staat een flinke oosten wind en het toeval wil dat we daar 30 km tegenin mogen fietsen. Daarom is het wel spannend of er wel animo is om deel te nemen aan de tocht. Dat viel reuze mee, er kwamen 12 Verzetje leden

 • De A-groep met 17 personen vertrokken om 08.00 uur aan de Groeningen tocht. De tocht ging richting Noord/Oost. Een tocht die goed verliep en gelukkig geen lekrijders. Net zoals de afgelopen weken werd nu ook weer regelmatig van kop gewisseld.

Gedragscode ATB Gedragscode Race